![]() |
|
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Röportajlar forumu içinde "Röportaj Vermek isteyen Üyelerimiz" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kendisi ile Röportaj yapılmasını isteyen Üyelerimiz bu başlığa yazabilirler. Böylece bizde hiçbir üyeye emrivaki yapmak zorunda kalmaz ,Gonüllüydüm değildim gibi tartışmaları önleriz.:)..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 681 Rep: 67191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Röportaj Vermek isteyen Üyelerimiz Kendisi ile Röportaj yapılmasını isteyen Üyelerimiz bu başlığa yazabilirler. Böylece bizde hiçbir üyeye emrivaki yapmak zorunda kalmaz ,Gonüllüydüm değildim gibi tartışmaları önleriz.:)
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Röportaj Vermek isteyen Üyelerimiz Bazı olumsuzluklar yüzünden ilk açılan ropörtaj konum kapatılmıştı. Yeni üyeliğimle aynı konunun yeniden açılmasını rica ediyorum. İyi Forumlar
__________________ En mükemmel adalet, vicdandır. (Victor Hugo) |
| | |
| | #3 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 304 Rep: 30111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Röportaj Vermek isteyen Üyelerimiz Alıntı:
sayın yüksel bey benim ricam sorulan her soruya anlaşılır bir şekilde cevap verilmesidir buda kurallarda varsanırım arkadaşlardan ricam bu soruyu sevmedim cevaplamam olmasın böyle olunca ben herkese sadece 2kere 2 kaç eder diye sormak zorunda kalıyorum iyi forumlar | |
| | |
| | #4 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Röportaj Vermek isteyen Üyelerimiz Alıntı:
Atmaca kişisel soruların bazılarına cevap vermeme hakkım var. Ama onun dışında istediğin soruyu sorabilirsin.Anlaşılır bir şekilde cevaplarım.
__________________ En mükemmel adalet, vicdandır. (Victor Hugo) | |
| | |
| | #5 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 681 Rep: 67191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Röportaj Vermek isteyen Üyelerimiz Alıntı:
Anlaşılır olmasına gelince bu biraz anlatanın ve anlayanın zekasıyla alakalı:)) Sorulan sorulara ,verilen cevaplara göre kişileri daha iyi tanıyacağımızı düşünüyorum.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #6 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: TuRkİyE/İZMİR Yaş: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 45 ![]() | Cevap: Röportaj Vermek isteyen Üyelerimiz Benimle röportaj yapılabilir.Tabii sizin içinde uygunsa |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 304 Rep: 30111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Röportaj Vermek isteyen Üyelerimiz vermiş olduğunuz bilgilere teşekkür ediyorum saharay sanada bu konuda inanıyorum |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 681 Rep: 67191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Röportaj Vermek isteyen Üyelerimiz Sizi tanımayanmı kaldı? Kendini bir şekilde tanıtırsın zaten,onun için size röportaj başlığı açmaya gerek yok :(
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() | Cevap: Röportaj Vermek isteyen Üyelerimiz bende röportaj istiyorum :) uygun görülürse tabi hatta uygun görülürse güney yöneticimiz yüz yüze sorular sorabilir :P
__________________ 'Ne günlere kaldık ey gazi hünkâr Eşek vezir oldu, katır mühürdar' |
| | |
| | #10 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 522 Rep: 51748 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Röportaj Vermek isteyen Üyelerimiz Alıntı:
yoksana röportaj falan...
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |