FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Röportajlar

Güney İle Röportaj

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Röportajlar forumu içinde "Güney İle Röportaj" başlıklı konu görüntüleniyor, "O forumumuzun Agresif,Özgür,Çok bilmiş kadını.Peki biz onun hakkında ne biliyoruz? hiiiiç Öğrenmek için soru sormak istemezmisiniz? Buyrun sorun O halde :)) NOT: Her üyenin tek bir mesaj hakkı vardır Tüm ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-04-2008, 05:16 PM   #1
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 21
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor
Güney İle Röportaj

O forumumuzun Agresif,Özgür,Çok bilmiş kadını.Peki biz onun hakkında ne biliyoruz? hiiiiç Öğrenmek için soru sormak istemezmisiniz?

Buyrun sorun O halde :))

NOT: Her üyenin tek bir mesaj hakkı vardır Tüm sorularınızı O mesaj içerisinde sorunuz,ve verilen cevapları eleştirerek polemik yaratmayınız.
Sponsored Links
Alt 17-04-2008, 10:02 PM   #2
Banned

İNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyor
Cevap: Güney İle Röportaj

Güney mesleğiniz nedir? Bir de burcunuzu merak ettim.
İNCİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 18-04-2008, 05:14 AM   #3
Uye

hakan2034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atalarının Dindarlığıyla Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesiyle Doyacağını Zannedenler Gibidir

hakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyor

Özellikle siyasi alanlardaki etkinliğiniz ortada...

Benim sizden öğrenmek istediğime gelince ;
Takip ettiğiniz internet sayfaları arasında sizinle taban tabana zıt dünya ve ahiret görüşüne sahip olan internet sayfaları var mı ? (dini ağırlıklı sayfalar)
Eğer varsa...
Bu sitelere hangi pencereden bakıyorsunuz ?
Eleştiri penceresinden mi ?
yoksa, gerçekten bilgi amaçlı mı ?
Bu sorum eleştiri mahiyetinde değildir.Sakın yanlış anlamayın.......

İkinci soruma gelince...
Farklı kültürleri, farklı inanışları içerisinde barındıran ülkemizde birlik beraberlik nasıl sağlanır ?
Özellikle sağ, sol çatışmalarına köklü çözüm öneriniz var mı ?
hakan2034 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 18-04-2008, 08:28 AM   #4
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Kendi isteğim dışında açılmış olan bu konuya [neden böyle bir şey yapıldı anlamadım?] sadece sayın admini [bir bildiği var herhalde] kırmamak adına cevaplamak durumundayım..Fakat izninizle sadece gerçek "soruları" cevaplamak istiyorum..[buda benim ukalalığım]....
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-04-2008, 08:53 AM   #5
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
hakan2034´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Özellikle siyasi alanlardaki etkinliğiniz ortada...

Benim sizden öğrenmek istediğime gelince ;
Takip ettiğiniz internet sayfaları arasında sizinle taban tabana zıt dünya ve ahiret görüşüne sahip olan internet sayfaları var mı ? (dini ağırlıklı sayfalar)
Eğer varsa...
Bu sitelere hangi pencereden bakıyorsunuz ?
Eleştiri penceresinden mi ?
yoksa, gerçekten bilgi amaçlı mı ?
Bu sorum eleştiri mahiyetinde değildir.Sakın yanlış anlamayın.......

İkinci soruma gelince...
Farklı kültürleri, farklı inanışları içerisinde barındıran ülkemizde birlik beraberlik nasıl sağlanır ?
Özellikle sağ, sol çatışmalarına köklü çözüm öneriniz var mı ?
Ben çok zengin yetiştirildim , yani bir çok konuda fikrim vardır.Bana ön yargılı yada kalıpları olan biri diyebilirsiniz fakat ben o sizin "diğer" dediğiniz konuları öğrenme ve araştırma süremi çoktan bittirdim, ve bu konuda çok katıyım . Katı olmayı tahammülsüzlük olarak algılamayın lütfen.Hiç bir din ağırlıklı sayfayı takip etmem zira ufkumu açacağını sanmıyorum...

Farklı kültürleri çok uzun yıllardır bağrında besleyen ülkemden ABD ne zaman elini çeker ve göreve gelen yada getirtilen hükümetler ne zaman bağımsız Türkiye şiarıyla hareket etme cesaretini gösrerirse ,ki pek te inancım yok bu konuda işte o zaman beraberlikte birlikte tam olur...
Ben "sağ-sol" kavramlarını unutalı çok oldu.Ben "devrimciler-faşistler" olarak bakıyorum..Ha unutmadan şu anda da "dinci-dinsiz" polemiği yaşatılıyor ısrarla..
Ne zamanki bizler "kültür devrimi"ni gerçekleştiririz ve gözlerimize zorla bağlanan bağları açarız işte o zaman bu işide hallederiz.Halletmek sözcüğüm bu izm sel farklılığın ortadan kalkacağı anlamaına gelmesin.Dünya var oldukça farklılıklarda doğaldır.Bunları hangi amaç ve yönde beslediğiniz önemli.Yada kimler tarafında....
Ben solcu bir ailenin "devrimci kızıyım" ve böyle kalmaya devam edeceğim...
teşekkürler....
Alt 18-04-2008, 09:01 AM   #6
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

hak verilmez alınır!!!

Alıntı:
İNCİ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Güney mesleğiniz nedir? Bir de burcunuzu merak ettim.
Meslegim PDR yani; psikolojik danışmanlık ve rehberlik...Özel bir kurumda görev yapıyorum...Diğer sorunuzu cevaplamamın çok ta gerekli olduğunu düşünmüyorum..:)))
Alt 18-04-2008, 10:44 AM   #7
1. şiir yarışması birincisi

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bizim de bir Adımız var.Ezan ile Kondu,Sela İle Bitecektir.

Blog Mesajları: 4
RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor

Kabul ederseniz,iki sorum olacak?

Soru -1 Özelleştirme ile ilgili düşünceniz nedir?

Soru -2 Ülke ekonomisinin kalkınması konusunda en başlıca husus nedir?

Saygılarımla.
Alt 18-04-2008, 11:19 AM   #8
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

hak verilmez alınır!!!

Alıntı:
RABİA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kabul ederseniz,iki sorum olacak?

Soru -1 Özelleştirme ile ilgili düşünceniz nedir?

Soru -2 Ülke ekonomisinin kalkınması konusunda en başlıca husus nedir?

Saygılarımla.
1.cevap: "Özelleştirme" kısaca bana göre "buyrun satıyoruz,ne kadar isterseniz verin biz size bağlıyız .emredin" dir bence.Ve ta menderes zamanında başlayıp devam eden bir durum.

2.cevap:Ben bir "ekonomist" değilim.Fakat ülke siyasetinde dışa bağımlı olma konusunu çözemediğimiz sürece kalkınma konusunda istediğimiz hedefe ulaşamayacağız.Biz "marşal yardımları" na evet dediğimiz gün bağımlı olmayı tersih ettik.Hem siyasi hem ekonomik.IMF emreder kota koyarız, IMF emreder zam yaparız.......uzatılabilr örnekler..

Yani kısaca aslında her iki sorunuzda birbirine bağlı sorular.Biz sömürge olmuş olmak zorunda bırakılmış bir ülkeyiz.....

Teşekkür ederim....
Alt 18-04-2008, 01:06 PM   #9
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor

Başınızdan geçen ilginç bi anınız varmı yani düşüdüğünüzde sizin güldüren yada düşündüren işte bunu unutamam dediğiniz yani kısacası hayatınızda hep hatırlarım dediğiniz bi hatıranız varmı.İyi forumlar...
Alt 18-04-2008, 01:41 PM   #10
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

hak verilmez alınır!!!

Alıntı:
Gülüm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Başınızdan geçen ilginç bi anınız varmı yani düşüdüğünüzde sizin güldüren yada düşündüren işte bunu unutamam dediğiniz yani kısacası hayatınızda hep hatırlarım dediğiniz bi hatıranız varmı.İyi forumlar...
Hala arkadaşlarla hatırlayıp güldüğümüz ve benim le sürekli dalga çemelerine sebep olan bir olayı paylaşayım.Ama sakın gülmeyin :)))

Geçen yıl biliyorsunuz 1 Mayıs kutlamaları (pek te kutlama denmez baya bir mezalimdi) çok hareketli geçti..Bizler baya kalabalık bir grup halinde pendik girişinde dayağımızı yiyip gazımı bolca aldıktan sonra,perişan bir halde Kurtköy girişinne atıldık polis tarafından.(kurtköy askeri bölge yani polis bakmıyor)
Bir süre dinlendikten sonra etrafta dolaşırken arkadaşlarla telefonum çaldı.Ankaradan arıyorlardı nasılsınız iyimisiniz konuşmaları devam ederken birden bira bir asker çıktı bir yerlerden sanki flim karesinden fırlamış gibiydi.Özel harekettandı galiba emin değilim.Bu kadar yakışıklı bir adam görmemiştim aptal aptal bakarken (sadece be değil yanımdakilerde bakıyodu hayran hayran) (erkekler hariç) telefondaki kişi ne oldu başınıza bir iş mi geldi diye soruyo bendeki cevap aynen şu.
- aman tanrım bu nasıl bir yakışıklılık ne bu sanki filim den fırlamış gibi ,görmen lazım dehşet bişe . ( fakat gerçekten çok hoştu)

karşıdaki ses, aynen aktarıyorum

-anlaşıldı gayet iyisiniz

Biz hala güleriz daha doğrusu onlar hala gülüyor bana....

Etiketler
bekar, devrim, edebiyat, fasizm, hurriyet, ilginc, roportaj, siyasal, zengin

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:46 PM .