![]() |
|
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Röportajlar forumu içinde "Güney İle Röportaj" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sevgili ''Güney'' Benim size tek sorum olacak iş hayatından olsun ; Bu güne kadar iş hayatınızda karşılaştığınız en olumsuz olay nedir ?..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Nerden: Issız Ada Yaş: 30
Blog Mesajları: 10
Cinsiyet: Rep Gücü: 386 Rep: 38419 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güney İle Röportaj Sevgili ''Güney'' Benim size tek sorum olacak iş hayatından olsun ; Bu güne kadar iş hayatınızda karşılaştığınız en olumsuz olay nedir ?
__________________ sükût |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #32 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 522 Rep: 51748 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güney İle Röportaj Öncelikle çok teşekkürler.. Şimdi malum iş yaşamı olunca sorunun içeriği zaman zaman tıkanma durumuda mevcut oluyor kaçınılmaz ... Fakat deneyim ve tecrübe galiba reflexlerinizide geliştiriyor..Bendede biraz öyle.. genelde çok büyük problemler yaşamadım zira eğitim sektöründeki en keyifli alan dır benim alanım.. Fakat işe ilk başladığım yıllarda bir milletvekilinin adamlarıyla birlikte yapmış olduğu enteresan ve bir o kadar ukala ziyaretini unutamam... Ayrıca çok ünlü bir hocanın cocuğunun uyuşturucu kullandığını öğrendiği günki yüzünün ifadesi ve gözyaşları asla hafızamdan silinmez...Ne kadar ünlü de olsanız ne kadar duayende olsanız bir baba olmanın ve çaresiz kalmanın acısı vardı... İşte buna benzer sorunlar ve sıkıntılar.... çok sağol...
__________________ |
| | |
| | #33 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 412 Rep: 40905 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güney İle Röportaj Alıntı:
Zira, Ukala : Akıllı , anl***** geliyorda...
__________________ GÖZLERİ VAR GÖRMEZLER, KULAKLARI VAR İŞİTMEZLER.. | |
| | |
| | #34 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 522 Rep: 51748 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güney İle Röportaj Alıntı:
bu çok "ukala" tavırlarla gelen "vekil olamamış vekil" Adanalıydı....yani Adana vekili... "ukala" sözcüğünü özellikle tırnak içine aldım ...siz anladınız....:)))
__________________ | |
| | |
| | #35 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 622 Rep: 62023 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güney İle Röportaj Ben bu bölümü nasılll kaçırmışım Çok sinirlendim kendime![]() Bütün sorularımı şimdi dikte ettım... Ama heveslenmeyın hemen ![]() Bütün hepsini martımla başbaşayken soracağım |
| | |
| | #36 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 522 Rep: 51748 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güney İle Röportaj Bilmezmiyim seni cadı.... kesin "ali babanın bir çifliği var" şarkısıyla coşacağız.... Martı Maymun Kedi ve Oturan boga........:))))
__________________ Konu Eftelya tarafından (20-11-2008 Saat 02:19 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #37 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 622 Rep: 62023 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güney İle Röportaj Alıntı:
![]() Sen yok musun sen martı maymun kedi ve oturan boğa elimden klavye fırladı cay her yerde gülmekten hahaha | |
| | |
| | #38 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 865 Rep: 85450 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güney İle Röportaj Birazda ben terletiyim bakalım seni güney... ![]() 1.Ne sıkı siyaset yaptığını bütün üyelerimiz biliyor.Bu birikiminin kaynağı ne? 2.Geçmişte yaşasaydın kim olurdun ve niye? 3.'' Ben burada ne yapıyorum? Nasıl geldim buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ? 4.Birazda kelime oyunu oynayalım dimi salome..:)) Aşk Nefret Arkadaş Din Atatürk Siyaset Süpermeydan Ben..:)) Neyse fazla abartmayım soruları..:)) İyi cevaplamalar...
__________________ Kimse Bana Masal Anlatmasın Çocukkende Sevmezdim Zaten.. |
| | |
| | #39 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 522 Rep: 51748 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güney İle Röportaj Alıntı:
seni cadı seni...yakalamışsın beni... başlayalım bakalım... 1-Siyaset çok önemli çünkü hayatın kendisi olduğu fikri çok sabittir bende..Çok fazla okurum hala okurum okurum...Sadece okumak ta yetmiyor tabiki.. teoriyle pratiğin birleşmesi yani sokakların nabzının tutulması lazım...Kaynağım öncelikle sevgili babacığım...sonrasında ise özgürlük sevdam.Mücadeleyi severim....Delegelikten yöneticiliğe kadar çok fazla temsiliyet mevcut... 2-Geçmişte yaşasaydım ...zor bir soru...Kleopatra olurdum herhalde...:))) abarttım galiba ama çok zeki bir kadın...Clara Zetkin olurdum kesin....yada olmak isterdim... 3-B azen o kadar çok soruyorum ki bu soruları kendime şaşarsın...."Ne işim var burada".... Ruhum benim özgür ruhum ,Aşık ruhum ...İnşallah Cuba ya gideceğim bu yaz...:))) umarım gidebilirim...aslında çok büyük hayalleri olan biri değilim minik bir sahil kasabasında denizi ve martıları olan bir yerde olmak istiyorum hemde dehşet...hatta bu havada denize girmek istiyorum ..(buralar hala sıcak)... Aşk;heyecan ve coşku... Nefret, yok...onun yerine hissizlik var.. Arkadaş;olması gereken...çok fazla mevcut...:))) Din;bilmem pek... Atatürk; lider olmayı başarabilmiş ender kişilerden biri.... Siyaset; olmazsa olmaz... Süpermeydan;olmaktan mutlu olduğum yer... Sen;Fazla iyi niyetli,sevdiğim biri....(devamını özelden yazarım)...)))) Çok güzel sorulardı hayatım....(özelleri ayrıca cevaplayacağım) çok teşekkür ederim....
__________________ | |
| | |
| | #40 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Güney İle Röportaj sevgili Güney; benim bir sorum olacak, insanlar tanrıya neden dua eder?(ibadetler), tanrının onlardan haberinin olması için, dikkatinin mi çekilmesi gerekir? tanrı herşeyden haberdar değil midir? kimin ne durumda olduğunu bilmez mi? |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| bekar, devrim, edebiyat, fasizm, hurriyet, ilginc, roportaj, siyasal, zengin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |