![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Röportajlar forumu içinde "Güney İle Röportaj" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: k.mutluluk ´isimli üyeden Alıntı Merhaba Güney; Benim sorum şu; İş yerinde egosu çok yüksek insanlarla çalışsanız ve çoğunluğu ben merkezli olsa bu kişilere karşı aynı iş ortamında alacağınız tepki ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 235 Rep: 23170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güney İle Röportaj Alıntı:
Tepki? bunu pek anlayamadım "mutluluk" fakat "ego" bir kişilik problemidir eğer sen kendini doğru tanımlamışsan zaten onları çok iyi yorumlayacağın için sıkıntı yaratmaz...Bence onlarla yarışma sadece kendi bekraunduna bak ve zamanını bekle zaten bir şekilde kendilerini ele verceklerdir...kolay gelsin sabırlı ol... kendine iyi davran....saol canım... | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 571 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güney İle Röportaj Nerde oturdugunuzu bilmiyorum ama oturdugunuz yerde 7 sene önce doğalgaz var mıydı? Ülkemizin dış borçları hakkında 7 sene öncesi ve şimdiki durumu hakkında ne düşünüyorsunuz(Belediyelerin borçları hariç)? ''AKPyi siyonistler kurdu'' sözü ile ilgili neler söleyeceksiniz? (Bulabiliyorsanız bu konulara belgelerle cevap verin) |
| | |
| | #23 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 235 Rep: 23170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güney İle Röportaj Alıntı:
oturdugum yerde yıllardır dogalgaz var, yani AKP nin marifeti değil doğalgaz sahibi olmam... "bu ülkeyi pazarlamakla mükellefim" diyen birinin borcu az yada çok olmuş ne farkeder, ki 7 yıl öncesinden çok fazla... "siyonist"lerle ilgili sorunuzu forum dahilinde cevaplamak istemiyorum zira sıkıntılar çıkabilir..:)) teşekkür ederim..
__________________ | |
| | |
| | #24 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: ANKARA
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güney İle Röportaj çok sevdiğin kişi sana,bence artık sende herkes gibisin dese ne yapardın??? Nasıl bir ölüm isterdin??? Hayatın en zor yanı nedir??? Kanka sorulara yalnız tek bir kelimeyle cevap ver:))) asıl sorum bu kadar tatlı olmayı nasıl başarıyosun???(bu soruya istediğin uzunlukta cvp ver)o kadar tatlı olma ben şeker hastasıyım |
| | |
| | #25 | |
işte en zor soru...ne dersen tek kelimeyle cevap...Ben hep uzun cümleler kurarım..:))) cevap; 1-tıpkı Cemkaraca gibi...yani Gönlümle baş başa düsündüm demin Artik bir sihirsiz nefes gibisin Simdi tâ içinde bombos kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin Mâziye karisip sevda yeminim Bir anda unuttum seni, eminim Kalbimde kalbine yok bile kinim Bence artik sen de herkes gibisin cevap ; 2-Uykuda......(korkagımdır biraz..) cevap; 3-İnsanlar.... bana göre hem zor hemde çok kolay.. teşekkür edrim iltifatına... Çikolatayı çok seviyorum... Dikkat et kendine ...İnsülin göndereyim mi ?....:)) sağ ol iyi forumlar....
__________________ | |
| | |
| | #26 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 571 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güney İle Röportaj Alıntı:
bu mudur ? 7 yıl öncesinden çokmuş borç ..peh peh .. partiyi siyonistler kurdu, hayır partiyi siyonistler kurmadı--bunlardan birini söyleyecektiniz. Buysa politikal bilgileriniz gereksiz bi yetkidesiniz diye düşünüyorum.. Saygılar.. | |
| | |
| | #27 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: ANKARA
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güney İle Röportaj Güney bir soru daha sorcam banane:)bir arkadaşın (samimi olman şart değil) bir konuda fikir verip destekliyeceğini söyleyip yapmazsa ne düşünürsün ne tepki verirsin:):):):):):):):):)kızarmısın ona jajaja birde sana nazar boncuğu alcam nazara gelcen vallahi???(çekemediler halat koptu misali) |
| | |
| | #28 | |
Siyasi bilgimi yarıştırma zahmetine kapılacak kadar cahil değilim.. Şahsımı çekmek istediğiniz polemiksel oyuna gelmeyeceğimi bildirir,yetkilerimi ise sizin zihniyetinize tartıştırmayacağımı tekrar hatırlatrım.... iyi forumlar...
__________________ | |
| | |
| | #29 | |
__________________ | |
| | |
| | #30 | |
Ayrıca ortamı merak etme olduğundan fazla yumuşak...:)))
__________________ | |
| | |
| | |