![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Röportajlar forumu içinde "Güney İle Röportaj" başlıklı konu görüntüleniyor, "Güney Hanım, İsteğiniz dışında açılmış ama bence gayet güzel bir konu olmuş. Hatta son dönemlerde en beğendiğim konu olmuş diyebilirim. Sorum : Solcu bir ailenin devrimci kızısınız anladım. Peki ya ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Güney İle Röportaj Güney Hanım, İsteğiniz dışında açılmış ama bence gayet güzel bir konu olmuş. Hatta son dönemlerde en beğendiğim konu olmuş diyebilirim. Sorum : Solcu bir ailenin devrimci kızısınız anladım. Peki ya aileniz solcu olmasa idi? Kendi siyasi kararınız mı yoksa bu siyasi görüşünüzde ailenizin baskısı var mı veya etkisi? Sorum: Faşistler ve devrimciler diye ayrım yapmaktan kaçınmıyorsun madem ? Hiç Faşist dediğin insanlar ile aslında aynı görüşü savunduğunuzu fark ettiniz mi? Sorum: Hala bekarmısınız? Sorum: Ne tip erkeklerden hoşlanırsın? İlgi duyduğun erkeğin siyasal görüşü sizi ne kadar etkiler?
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 166 Rep: 16344 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güney İle Röportaj Alıntı:
Gelelim sorulara; kişilik gelişiminin temel değerleri aile ortamında oluşur.Yani bizler ilk eğitimimizi ailemizden alırız ve yıllarda geçse ailemizden aldığımız değerler bizler tersinide söylesek değişmez. Ben sağ görüş yanlısı olan bir aileden gelseydim bir şekilde zaten etkilenirdim,elimde olmadan fakat şu bir gerçekki kişisel gelişiminiz konusunda eğer çaba sarfetmiyor ve sadece verilenlerle yetiniyorsanız,ne kendinizi ne de çevrenizde olup bitenleri doğru yorumlayamazsınız.Ben şanslıyım zira kültür değeri çok yüksek olan bir aileden geliyorum ve onlardan öğrendiğim ilk şey "bakma" "gör" idi o yüzden kendimi çok iyi yetiştirdiğime inanıyorum ve devam ediyorum.... Siyasi görüşü bana uzak olan hiç kimse beni etkilemez.... Diğer sorularınızı anlamsız vede gereksiz buluyorum... Teşekkür ederim "karizma" arkadaşım.... | |
| | |
| | #13 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Güney İle Röportaj Sadece Tek Mesaj Hakkın Var Karakarızma Mesajın Silinmiştir (admin)
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #14 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Güney İle Röportaj Ablama sorularım: 1-Bu sene 1 Mayıs'ta alanlarda mı olcaksın? 2-Sevdigin insanlar icin(Örn.Devrim şehitleri) yapılan anma törenlerine hangi siyasi kurum olursa olsun ayrım katılır mısın? Adminlerime:Acaba bana bikaç hak daha verir misiniz soru sormam icin?Cünkü aklıma simdilik bukadarı geliyor :( |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 44 Rep: 4334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güney İle Röportaj merhaba güney hanım......hani hayatta hepimizin karşılaştığı bir durum veya yaşantımız vardır...vazgeçmek vazgeçilmek arasında kaldığımız zaman ve zamansızlık gibi.. 1..sorum kolay unutanlardanmısınız???.... 2..sorum soluksuz ve umutsuz kaldığın zamanda seni terkendenlerden bir isteğin oldumu?? |
| | |
| | #16 | |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güney İle Röportaj Alıntı:
edebiyet soruları eski bir şarkı sözü olan yıldızlerın altında şarkısı çok hoş şeyler yaşandığı anlatılır soru1 siz yıldızların altında olsaydınız yanlız başınıza hayata dair neler düşünür neler hayal ederdiniz soru2 vurun yaşlıları köşe başlarında bu dünyada sade gençler yaşasın(DEVGENÇ) devrimci sözü diye nitelendirilen bu sözden anladıklarınızı bizim le paylaşırmısınız. sosyal bilgiler soruları soru1 bulunduğunuz bölgenin koordinatlarını biliyormusunuz biliyorsanız verebilirmisiniz ö.s.s sorusu gibi oldu ama vermek zorundasınız soru 2 kişi hak ve hürriyetleri çerçevesinde yasamanın yaptığı bir kanunu yargının eleştirme hakkı sizce olmalımı sebepleri nelerdir genel güncel soru1 zengin bir kültürde yetiştirildim dediniz sanıyorum sanki bu kelimede biraz istem dışılık var gibi yetişmek le yetiştirilmek farklı manalar içerdiği için birde sağ görüşlü bir aileden gelseydim......etkilenirdim diyorsunuz soru 2 hakan2034 e cevap verirken hiç bir din ağırlıklı sayfayı takip etmem diyorsunuz forumumuzda kapanmak buysa konusunda mehmet şevket eygiden bir alıntı yaptığınızı gördümde hani diyorumki işinize geldiği zamanmı din ağarlıklı sayfaları takip ediyorsunuz ![]() ![]() sebest sorular soru114 sene sonra kaç yaşınızda olucaksınız soru2en sevdiğiniz müzik türü soru3en sevdiğiniz yemek soru4 okumuş olduğunuz gazetenin değersiz bir gazete olduğunu düşündüğünüzü etrafınızdaki arkadaşlarınıza söyledinizmi(bu kısmı yorumsuz EVET VEYA HAYIR OLARAK YAZIN LÜTFEN) soru5her sene taksimde ne arıyorsunuz soru6 hanki renk kıyafetlerden hoşlanırsınız soru7topuklu ayakkabımı giyiyorsunuz (miting günleri dahil) soru8çok güler yüzlü bir insanmısınız soru9 kendine bile tahammülü olmayan kişilerle arkadaşlık dermisiniz soru10 sorularım çok zor oldumu daha renkli röportajlar dileğimle iyi forumlar | |
| | |
| | #17 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 166 Rep: 16344 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güney İle Röportaj Alıntı:
Bildiğin gibi karar yine "taksim"..taksimde olup olmayacağım konusunda henüz bir karar vermedim ama kesinlikle alanlarda olacağımı biliyorum.Bu bir gelenektir bende.... Devrim Şehitleri için yaptığımız anma törenlerinde tertip komitesinde olduğum için (bu yıl ki anma da yoktum) dogal olarak kendi örgütümün le katılırım.fakat önemli olan verilen mücadelenin önemidir...Ölenler kimler için ölmüştür,mücadele ne için yapılmıştır bunun ayrımına doğru bakıldığı taktirde çok ta farketmez...... Seni seviyorum kendine iyi bak teşekkürler.... | |
| | |
| | #18 | |
Kolay unutmam fakat bu unutmam gereken şeylerin hayatımdaki yeri ve önemi ile de alakalıdır.Yani unutmam gerekiyorsa evet unuturum.Yada öyle görünürüm... Bu sözcük bana çok ta sevimli gelmiyor.."terketme".... bence kişi önce kendisini terketmemeli eğer bunu öğrenirse ne terkedilir nede terk eder Çok teşekkür ederim ....Sözünü unutma :))) | |
| | |
| | #19 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güney İle Röportaj Merhaba Güney; Benim sorum şu; İş yerinde egosu çok yüksek insanlarla çalışsanız ve çoğunluğu ben merkezli olsa bu kişilere karşı aynı iş ortamında alacağınız tepki ne olurdu??? sevgilerimle...
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #20 | |
kolay gelsin... | |
| | |
| | |