![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Röportajlar forumu içinde "SAHARAY ile Röportaj" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: YukseLL ´isimli üyeden Alıntı Forumumuzun yeni üyelerinden,kendisini pek tanımıyoruz ,O nu daha yakından tanımak istemezmisiniz? Hadi ozaman azcık sıkıştıralım SAHARAY'I İlk İki soru Benden ,Diğer zor soruları üyelerimize bırakıyorum:)) ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SAHARAY ile Röportaj Alıntı:
Aşk: Yürekteki sızı ve iki insanın birbirlerinin ruhunda kaybolmasıdır. Hayat: Bütün insanlar için gerçek bir sınav. Dostluk: Zor bulunur Para: Benim için amaç değil araç. Ölüm: Yeniden Doğuş İş: Meşguliyet Bir kelebeğin ömrü kadar bir gün ömrüm olsaydı... Hayatımda bir aşk varsa eğer o günü onunla dolu dolu geçirmek isterdim.
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. Konu SAHARAY tarafından (15-05-2008 Saat 10:30 AM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| Sponsored Links |
| | |