![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Röportajlar forumu içinde "SAHARAY ile Röportaj" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: YukseLL ´isimli üyeden Alıntı Forumumuzun yeni üyelerinden,kendisini pek tanımıyoruz ,O nu daha yakından tanımak istemezmisiniz? Hadi ozaman azcık sıkıştıralım SAHARAY'I İlk İki soru Benden ,Diğer zor soruları üyelerimize bırakıyorum:)) ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SAHARAY ile Röportaj Alıntı:
Aşk: Yürekteki sızı ve iki insanın birbirlerinin ruhunda kaybolmasıdır. Hayat: Bütün insanlar için gerçek bir sınav. Dostluk: Zor bulunur Para: Benim için amaç değil araç. Ölüm: Yeniden Doğuş İş: Meşguliyet Bir kelebeğin ömrü kadar bir gün ömrüm olsaydı... Hayatımda bir aşk varsa eğer o günü onunla dolu dolu geçirmek isterdim.
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! Konu SAHARAY tarafından (15-05-2008 Saat 10:30 AM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Banned Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Samsun Yaş: 23
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 7532 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Saharay Yaşam Tarzını neye göre belirler? boş vakitlerind ene yapar ? Çalışıyormu saharay okuyormu? Nerede Yaşamak İster? Nereleri Görmüştür? Nasıl İnsanlarla Konuşur? Neleri Sever? Kendisini Nasıl Anlatır? Diğer İnsanlardan Farkı Nedir Saharayın? Şiir Hikaye Dışında Neye Merakı vardır? Hangi Takımlıdır? Yaptıgı Bir Spor VArmıdır? Ne Gibi sosyal Etkinliklere Katılır? Ne Sıklıkla Sinemaya Gider? Kitap Ne Kadar Okur? Eğitimi Neyin Üstüne Yapmıştır Yada Yapıyodur? |
| | |
| | #23 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SAHARAY ile Röportaj Sevgili Saharay ; Hangi yemeklere olmaz diyemezsin ? Hangi yemeklere hayır dersin ? İçinde bütün meyvaların olduğu bir bahçen olsa hangilerinden hiç ayrılmazsın ? Şiirlerini yazarken nelerden ilham alırsın ? Agresif ve katı olduğun zamanlar varmıdır ? Diyelim ki çok sinirlisin o an ne olsa unutur gülücükler saçarsın ?
__________________ Bir bırakılmaları sevmiyorum ben birinin ardından gözlerim buğulu.... |
| | |
| | #24 | ||||||
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SAHARAY ile Röportaj Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Şiir yada hikaye yazarken bazen bana söylenen bir cümleden, bazen incindiğimde, bazen kavga ettiğimde her şey bana ilham verebiliyor. İlham ille de aşık olunca yada sevince gelmez bence insana...Bir de gece daha çok yazma isteği oluyor içimde... Yazdığım şiirleri öylesine yazıyorum, herhangi bir insana yazmıyorum. Bazen şiirlerle sitem ediyorum, bazen de isyanlarımı şiirlere döküyorum. Yazdıklarım sonuçta terapi gibi rahatlatıyor bir nebze ruhumu ya önemli olan da bu benim için... Alıntı:
Karşımda kime kızmışsam öfkemden nasibini mutlaka alır ama sözcüklerle, şiddet yok:) Yanlız bazen de susmayı tercih ediyorum,susmanın en iyi cevap olduğunu düşündüğüm zamanlarda... Alıntı:
Çok sinirli olduğumda yerinde yapılan bir espri beni mutlaka güldürür...
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! Konu SAHARAY tarafından (08-08-2008 Saat 01:45 AM ) değiştirilmiştir.. | ||||||
| | |
| | #25 | ||||||||||||||||
O şunu demiş, bu bunu demiş hiç işim olmaz. Kimseye eyvallahım yoktur. Kimsenin hayatıma Ve yaşam tarzıma karışmasına izin vermem. Alıntı:
Gezer eğlenirim. Tek başıma deniz kenarında dolaşmayı çok severim. Bazen alıp başımı giderim saatlerce nereye gittiğimi bilmeden dolaşırım. Alıntı:
Yaptım haber bekliyorum yani iş arıyorum diyelim. Alıntı:
Masmavi deniz karşımda ve ben mavilikleri seyrediyorum. Ama ilerde doğayla tabiatla iç içe yaşamak isterim. Alıntı:
Antalya, Kastamonu, Zonguldak, Safranbolu,Avşa ve Sinop Alıntı:
Art niyetli insanlardan uzak dururum. Bunu nasıl ayırt edebiliyorsunuz dersen onlar kendini gösteriyor zaten. Bir de tabi sezgilerim çok güçlü, kolay kolay sezgilerimde yanılmam. Entrikacı insanları da hiç sevmem. Alıntı:
her şeyi severim. Alıntı:
edemeyen adaletli,,Kararlı,Tutarlı, söylediği her sözün arkasında duran,,hayata gülen gözlerle pozitif bakan bir insan. Alıntı:
karşı adaletli ve mert olması, kimsenin hakkını yememesi… Alıntı:
Çok okurum ve her konuyu araştırmayı severim. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
katılmaya çalışırım.Konferanslara katılırım. Yeni bir şeyler öğrenmek için karşıma çıkan her fırsatı değerlendiririm. Alıntı:
Kaliteli ve seyretmeye değer filmlere giderim. Ne sıklıkla Giderim konusuna gelince kaliteli film bulduğumda kaçırmam. Alıntı:
Evimde kocaman bir kitaplığım var.Genelde uyumadan önce Az da olsa biraz kitap okumaya çalışırım. Okumak ruhumu ve beynimi dinlendiriyor. Alıntı:
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! | ||||||||||||||||
| | |
| | |