![]() |
|
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisi Mobil Hayat (cep forum) forumu içinde "Cep telefonunuzun marifetleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "ULUSLARARASI ACİL NUMARA: 112 Eğer telefonunuz kapsama alanı dışındaysa, ve acil bir durum var ise, 112 çevirin. Varol an herhangi bir network bulunup,yardım isteyebilirsiniz. Daha enteresanı,tuş takıınız kilitli olsa dahi,112 ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 681 Rep: 67191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ULUSLARARASI ACİL NUMARA: 112 Eğer telefonunuz kapsama alanı dışındaysa, ve acil bir durum var ise, 112 çevirin. Varol an herhangi bir network bulunup,yardım isteyebilirsiniz. Daha enteresanı,tuş takıınız kilitli olsa dahi,112 çevrilebilir. EĞER UZAKTAN KUMANDALI ARAÇ ANAHTARINIZI ARACINIZDA KİLİTLİ UNUTURSANIZ Aracınızın yedek anahtarı başka birinde varsa,(aradaki mesafe ne olursa olsun)o kişiyi cep telefonunuzla arayın.Aracınızın kapısına 25-30 cm uzakta cep telefonunuzu tutun,karsı taraf da yedek anahtarın açma düğmesine(cep telefonuna yakın bir mesafede tutarak) basın. Kapınız acılacaktır. Bagaj için de geçerlidir. GİZLİ PİL GÜCÜ Eğer cep telefonunuzun pili çok düşükse ve acil bir telefon bekliyor iseniz; Nokialar, rezerve pile sahiptir. *3370# tuşlarına basarak,telefonunuzu,rezerv >pille çalışır hala getirebilirsiniz.Cihazınız pil seviyesinde % 50 artış gösterecek ve telefonunuzu şarj ettiğinizde,rezerv piliniz de tekrar dolacaktır. 444 0 911 Türkiye deki tüm hastaneler ayni numarada birleşti. Acil durumlarda 444 0 911 numaralı telefon hattını arayan vatandaşlar, en yakin hastaneye en hızlı şekilde ulaşabilecek, ilgili hastaneden ambulans anında yola çıkacak. Cep telefonundan aranma durumunda ise oturulan şehrin alan kodu ile >birlikte 444 0 911 numaralı hat aranacak. Örneğin cep telefonundan 0 212 444 0 911 numarayı arayan vatandaş, İstanbul da, kendisinin bulunduğu noktaya en yakın hastaneye en hızlı şekilde ulaşabilecek. Sabit telefonla aramada ise herhangi bir kod çevirmeden direkt 444 0 911 aranacak. Bu telefon arandığında kişiye en yakın hastaneden ambulans olay yerine gönderilecek.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Cep telefonunuzun marifetleri hocam sağol ya nokia telefon kullanmıyorum ama hoşuma gitti bunlar. |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 174 Rep: 16954 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cep telefonunuzun marifetleri bende nokia telefon kullanıyorum ve de gizli pil gücü gerçekten harika birşey banada çok sık lazım olan birşeydi bunu öğrendiğim iyi oldu sağol.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cep telefonunuzun marifetleri Çok ilginç, güzel vede faydalı bir paylaşım. Araba anahtarı bir kaç defa canımı yakmıştı. Telefonum da nokıa çok istifade ettim. cevap yazılmasada çok faydalı olacak bir paylaşım bunu biliniz |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |