![]() |
|
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisi Mobil Hayat (cep forum) forumu içinde "bedava gerçekten sms yollamak.." başlıklı konu görüntüleniyor, "ARKADAŞLAR AŞŞAĞIDAKİ GİBİ BİR MAİL ALDIM.. VE LİNKE TIKLAYIP..ÜYE OLDUM GERÇEKTENDE MSJ YOLLAMAK BELEŞ ŞEBEKE KISITLAMASI FALAN DA YOOKK MSNDE YAZAR GİBİ ÇOOK MATRAK OLUYOR.. BİR ARKADAŞINIZI SİNİR ETMEK İSTERSENİZ..ÜST ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | bedava gerçekten sms yollamak.. ARKADAŞLAR AŞŞAĞIDAKİ GİBİ BİR MAİL ALDIM.. VE LİNKE TIKLAYIP..ÜYE OLDUM GERÇEKTENDE MSJ YOLLAMAK BELEŞ ŞEBEKE KISITLAMASI FALAN DA YOOKK MSNDE YAZAR GİBİ ÇOOK MATRAK OLUYOR.. BİR ARKADAŞINIZI SİNİR ETMEK İSTERSENİZ..ÜST ÜSTE SMSLER YOLLAYIPP... ÇOOK MATRAK OLUYOR SONUN DA TELİ KAPATMAK ZORUNDA KABİLİYOR..:)))))) :D YÜZLERCE BEDAVA KONTÖR KAZANMAK ISTER MISINIZ? Linkiniz Kazanmak için ne yapmalisiniz? Yapmaniz gereken tek sey yukardaki size özel referans linkini Tikla***** Telekontör'e ücretsiz üye olun 10 SMS hediye kazanin. Ayrica Telekontör'den yapacagınız ilk kontör yükleme isleminde 50 SMS hediye kazanacak. NOT:üyelik sirasinda kredi karti gibi gizli bilgiler istenmemektedir.. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Banned | Cevap: bedava gerçekten sms yollamak.. senin aQ BU HER SİTEDE VAR BOSUNA ÜYE ETTİNİZ BU DANDİK SİTEYE BENİ :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |