![]() |
|
| | |||||||
En Kaliteli,En iyi telefon markası sizce hangisi?
![]() |
| | BackLink | Seçenekler |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() | En İyi Telefon Markası En Kaliteli,En iyi telefon markası sizce hangisi?
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Nerden: adana
Rep Gücü: 1779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben sürekli samsung kullandım. ve çok memnunum.bir dÖnem nokia nın bir modelini aldım 1 hafta bile kullanamadım. bana göre en iyi telefon kullanımı en kolay olan telefon SAMSUNG.... |
| | |
| | #3 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İstanbul
Rep Gücü: 28623 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bütün aile sony ericson kullanıyoruz. Gayette iyi.
__________________ Zamanı önemli değil / İster sabah ister akşam/ Tadına doyum yoktur bu işin / Sevişin evlatlarım sevişin -N.K. |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() | connection people diyorum. Nokia.
__________________ Evvel zaman içinde masal olduk yine... |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Nerden: evde
Rep Gücü: 396 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nokia kesinlikle ....
__________________ By_BooMeranG BırakıpKaçmak,SanaYakışırAncak, SeninBirAdınYALANCI,BirAdın ALÇAK..! |
| | |
| | #6 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: dünyadan
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | samsung....omnia.......... |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Nerden: evde
Rep Gücü: 396 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nokia ve iphone den sonrasi bos 2 side teknolojinin gorebildigimiz son noktasi bence
__________________ By_BooMeranG BırakıpKaçmak,SanaYakışırAncak, SeninBirAdınYALANCI,BirAdın ALÇAK..! |
| | |
| | #9 |
| MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Nerden: Eskişehir
Rep Gücü: 20595 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nokia ve Sony Ericson, fakat ilk tercihim Nokia dır her zaman... |
| | |
| | #10 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 41
Günlük Yazıları: 3
Rep Gücü: 27813 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim asıl mesleğim ses ,data(bilgi alışverişi) fax gibi şeyler.Cep telefonunun konuşmak dışında herşeyini kullanırım. outlook express Windows mobile olan herhangi bir telefon birçoğundan daha kabiliyetlidir. firmaların bilmeden çıkardığı Kilitsiz modeller var , bilgisayar niyeti ile düşünüldüğü zaman. mesela MPX 200 motorola öyle bir telefon ki bugünkü Windows mobile romlarını kabul etmektedir. ilk çıktığında windows 2002 olarak çıkmış 2003 yüklenmiş wm05 te yüklenmiş wm 06 ve wm 6.1 şimdi wm 6.5 rom çıkmış yüklenebilecektir. yeni nesil programları da kaldırmaktadır. 6-7 yıl önce çıkan bir telefon bugünkü birçok telefon ile yarışabilir. MPX adında forumlar açmış bir telefondur. Başka işletim sistemleri gömülüğ çakılı oldukları için ancak telefon değişikliği yaparsanız Sistemi değişir. Burda telefon sabit kalıyor sistem değişiyor. Benim tercihim kısır olmayan geleceğe açık telefonlar yonunde HTC bu yönde çok ileri bir firma. Bir zamanlar Celeron 300A (300mhz) işlemcisini çıkaran intel kapıları kırık işlemciyi istemeden üretti overclockcular neredeyse 1000 mhz e ulaştı o işlemciyle,İntel o güne kadar hiç 1000 mhz i görmemişti ve 2 yıl sonra üretme planı vardı. fakat işlemci kırıldı diye 1000 mhz işlemciyi 1 yıl bile sürmeden çıkarmak zorunda kaldı. Çünkü kendi üreteceği işlemciler geri kalmıştı. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| cep telefonu, en iyi cep, eniyi telefon, telefon |
| Seçenekler | |
| |