![]() |
|
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisi Mobil Hayat (cep forum) forumu içinde "iPhone (aplle)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar acilen iPhon sahibi bir arkadaş lazım. Telefona nasıl program yüklerim, yazılımları neler. iPhon'u olan biri yardım etsin lütfen....!..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | iPhone (aplle) Arkadaşlar acilen iPhon sahibi bir arkadaş lazım. Telefona nasıl program yüklerim, yazılımları neler. iPhon'u olan biri yardım etsin lütfen....!
__________________ Fb Rh+ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 147 Rep: 14283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iPhone (aplle) Alıntı:
Buradan bilgi edinebilirsiniz
__________________ | |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: iPhone (aplle) Destina teşekkür ederim ilgin için. Süpersin....!
| | |
| | #4 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 147 Rep: 14283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iPhone (aplle) onemli deyil amac birbirimize yardim etmek deyilmi paylasmak deyilmi? bende paylastim yalnizca. insallah isine yaramistir oyleyse eger mutlu olurum..
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: iPhone (aplle) Teşekkürler işime yaradı tabii ki , ama dediğin gibi ingilizce lazım zorlandım açıkcası :) Tekrar teşekkür ederim.
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |