![]() |
|
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisi Mobil Hayat (cep forum) forumu içinde "Türkcellde Artık Kunbaradaki 10 Kontörüde Yükle" başlıklı konu görüntüleniyor, "Turkcell Hazır Kart kullanıcılarının hediye kontör biriktirdikleri Konbara sisteminde aboneleri sevindirecek bir yenilik yapıldı Hazır Kart kullanıcılarının kontör yükledikçe kazandıkları hediye kontörlerin biriktiği Konbara sisteminde, aboneleri sevindirecek bir düzenleme yapıldı. ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 865 Rep: 85450 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Turkcell Hazır Kart kullanıcılarının hediye kontör biriktirdikleri Konbara sisteminde aboneleri sevindirecek bir yenilik yapıldı Hazır Kart kullanıcılarının kontör yükledikçe kazandıkları hediye kontörlerin biriktiği Konbara sisteminde, aboneleri sevindirecek bir düzenleme yapıldı. Artık 10 ve katları şeklinde Konbara’nızda biriken kontörü hattınıza yükleyebileceksiniz. Aktarma işlemini ayda 10 kez kullanabilirsiniz. Konbaranızda biriken kontörleri almak için kontör miktarını yazıp 2255‘e kısa mesaj göndermeniz yeterli.
__________________ Kimse Bana Masal Anlatmasın Çocukkende Sevmezdim Zaten.. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türkcellde Artık Kunbaradaki 10 Kontörüde Yükle uzun zamandır 40 knt şeklinde duruodu yaa buna çok sevindim teşekkürler doğangüneş :)
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 865 Rep: 85450 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türkcellde Artık Kunbaradaki 10 Kontörüde Yükle önemli değil kaos.Çok iyi oldu bu düzenleme gerçekten.:Entusiasmado:
__________________ Kimse Bana Masal Anlatmasın Çocukkende Sevmezdim Zaten.. |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Türkcellde Artık Kunbaradaki 10 Kontörüde Yükle çok güzel bir haber bu sevindim gerkten teşekkürler..
__________________ Cesaretin yoksa.. izle ve dinle.. |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 179 ![]() ![]() | Cevap: Türkcellde Artık Kunbaradaki 10 Kontörüde Yükle hiç uğraşmayın arkadaşlar *131*kontor miktarı# arama tuşuna basın yazdığınız kontor gelir |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |