![]() |
|
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisi Mobil Hayat (cep forum) forumu içinde "YENİ İPOD TOUCH" başlıklı konu görüntüleniyor, "iPod Touch duyuruldu Tasarım olarak iPhone ile aynı olan iPod Touch, Wi-Fi bağlantı desteği sayesinde şarkıların online olarak direkt satın alınabilmesine imkan tanıyor iPhone'un çok tutulmasının ardından zaman kaybetmeyen Apple, ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Kısıtlanmıs Uye | YENİ İPOD TOUCH iPod Touch duyuruldu Tasarım olarak iPhone ile aynı olan iPod Touch, Wi-Fi bağlantı desteği sayesinde şarkıların online olarak direkt satın alınabilmesine imkan tanıyor iPhone'un çok tutulmasının ardından zaman kaybetmeyen Apple, efsane müzik çaları iPod'un iPhone versiyonu iPod Touch'ı duyurdu. Telefon özelliği hariç diğer tüm özellikleri aynı olan iPod Touch, tasarım olarak iPhone ile aynı. Yine dokunmatik ve büyük ekrandan oluşan cihazın ağırlığı 120 gram. 8GB ve 16GB'lık hafıza seçenekleri bulunuyor. iPod Touch'ın en dikkat çeken özelliklerinden biri de Wi-Fi kablosuz internet bağlantısına sahip olması. Bu sayede YouTube ile uyumlu olan cihaz üzerinden şarkıları online olarak direkt iPod ile almak da mümkün olacak. 22 saat müzik dinleme, 5 saat video izleme süresi bulunan iPod Touch'ın 8GB'lık fiyatı 299 dolar, 16GB'lık fiyatı ise 399 dolar olarak belirlenmiş.
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: YENİ İPOD TOUCH valla ben aylardır her gördüğüm yerde iç çeke çeke etmekteyim bu müthiş aleti. hala alamadım. alamıcam diye ağlaşırken bi yarışma buldum. www.gogogo.com.tr'deki yarışmanın ödülleri arasında ipod touch da var. şu soruları cevaplayıp oyuncağıma kavuşayım gelip derhal burda ilk izlenimlerimi paylaşıcam. hadi bana bol şans. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |