![]() |
|
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisi Mobil Hayat (cep forum) forumu içinde "Cep telefonumdaki resim ve videoları pc ye aktaramıyorum yardım edin" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar telefonumdaki resim ve videoları bilgisayarıma atamıyorum usb kablosunu denedim olmadı hafıza kartı olmadı cd sini yükledim kabul etmiyooo lütfen yardımcı olun..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cep telefonumdaki resim ve videoları pc ye aktaramıyorum yardım edin arkadaşlar telefonumdaki resim ve videoları bilgisayarıma atamıyorum usb kablosunu denedim olmadı hafıza kartı olmadı cd sini yükledim kabul etmiyooo lütfen yardımcı olun |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cep telefonumdaki resim ve videoları pc ye aktaramıyorum yardım edin hafıza kattını direk usb ye bağlaya bilirsin bir flaş redar alman yeterli
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cep telefonumdaki resim ve videoları pc ye aktaramıyorum yardım edin saol denerim :smile: inşallah olur |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cep telefonumdaki resim ve videoları pc ye aktaramıyorum yardım edin yardımcı olabildiysem olur bende bu şekilde kullanıyorum kablolarla uğraşmaya gerek olmuyor
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |