![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Geri Donusum Kutusu forumu içinde "Dosya Şifreleme" başlıklı konu görüntüleniyor, "mevcut programlar içinde kullanımı en kolay ve güvenli olan bu programla kişiel dosyalarınıza sizden başka kimse erişemeyecek?sizlere programı daha detaylı anlatayım? File Securer programı; kişisel dosyalarınızı korumak için kullanılan güçlü ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dosya Şifreleme mevcut programlar içinde kullanımı en kolay ve güvenli olan bu programla kişiel dosyalarınıza sizden başka kimse erişemeyecek?sizlere programı daha detaylı anlatayım? File Securer programı; kişisel dosyalarınızı korumak için kullanılan güçlü bir yazılımdır. Bilgisayarınızı sizden başka kullananlar varsa ve kendi dosyalarınızın onlar tarafından karıştırılmasını istemiyorsanız File Securer programı tam size göre. Kullanımı çok kolay olan programda şifre koymak istediğiniz dosyaya gelip sağ tuşa tıklıyorsunuz. 'Lock' seçeneğini işaretleyip şifrenizi giriyorsunuz ve dosyanız güvenli hale geliyor. Başka bir kişi sizin dosyanızı açmak istediğinde program ona şifreyi soruyor. Denenen şifreleri daha sonra size rapor şeklinde sunuyor. Bilgisayarını paylaşmak zorunda kalanların işine çok yarayacak Home Page:http://www.fridaysoft.com/ Sİze:1.8 Mb İndir
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Dosya Şifreleme Paylaşım için tşkler.Bana da Lazımdı tam ßu |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Dosya Şifreleme Dostum ßunu yükledim deniim dedim ßana şifre falan sormadan şifreledi sindi de şifreyi ßiLmiyorum.yüklediğinde ki Standart Şifre ney acaba ? |
| | |
| | #4 |
Rep Gücü: 327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dosya Şifreleme dostum aynı programı bende kullanıyorum bende öyle bir şey olmadı?yanlışlıkla lock tuşuna basıp şifre atmış olmayasın?sorununu çözemediysen konuya daha ayrıntılı bir açıklama getirirsen daha iyi yardımcı olabilrim? Kurulum: 1 – Setup yazan dosyayı çalıştır 2 – Next dedikten sonra I accept ile başlayan kısmı seç hepsine next de ve kurulumu tamamla 3 – ilaç kalasörü içindeki her şeyi kopyalayıp C:\Program Files\FridaySoft\File Securer Konumuna gidip boş yerde sağ tıklayıp yapıştır diyelim Dosya değiştirsinmi diye bir soru çıkacak evet diyelim değişsinde ilaç tedavi etsin Bu sırada program kapalı olmalı !!! KULLANIM : 1 – Programı aç Aşağıdaki şekil çıkacak next diyerek devam edelim ![]() 2- Burayıda next diyerek geçiyoruz ![]() 3 – Burası Önemli old password yazan yere password yazıyoruz sonra istediğimiz bir şifreyi new – confirmed yerlerine yazıyoruz eğer bu şifreyi unutursak şifrelediğimiz dosyayı tekrar açamaz ve programı çalıştıramayız MUTLAKA UNUTMAYACAĞINIZ BİR ŞİFRE GİRİN sonra next diyelim ![]() 4 –Burasıda önemli en alttaki kutucuğu işaretleyelim password …. İle başlayan bunu yapmazsak bir dosyayı şifrelereken hiç şifre sormaz önüne gelen herkes bilgisayarda istediğni şifreler buda hoş olmaz tabii mutlaka işaretleyelim ![]() bitti. Şimdi bilgisayarın herhangibir yerinde istediğimiz bir dosyayı klasörü sağ tıklayıp lock with filescurer dedikmi şifre soruyor yazınca şifreliyor unlock dediğimiz zamanda açıyor bu kadar basit (çift tıklayıncada şifre soruyor ve açıyor) ![]() Programın bence tek eksiği şifrelediği dosyayı gizlememesi
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Dosya Şifreleme arkdşlr ben şu old passwordu anlmmdm ne yazıcam oraya:S bnı bılgılendırırsnız çok sewınırm |
| | |
| | #6 |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2007
Rep Gücü: 0 ![]() | Cevap: Dosya Şifreleme arkadaşlar bende bu dosyayı indirip kurdum ama eski şifreyi istiyor budosyada ingilizce acıklama vermiş ama ben okuyamdım bilen varsa yazsın kurrken hep ileri diye bastım memnun kalırız |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Dosya Şifreleme bu nasıl programdır ya old password diyor başka bişey demiyor..pc den de kaldıramıyorum ayrıca..teşekkür etmek isterdim ama sende bişey bilmiyorsun belli..kimse indirmesin boşuna arkadaşlar |
| | |
| | #9 |
Rep Gücü: 327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dosya Şifreleme sana kimse bizim emeğimizi kötüleme hakkını vermez anladınmı?senin anlama yeteneğin kısıtlıysa biz ne yapalım?resimli anlatımınıda ekledik ve ayrıca 2 senedir kullandığım bir program şimdiye kadar hiç bir sorunda yaşamadım?anlayışın kıtsa bizi uğraştırma?bu foruma eklenen her programıma garantimi koyar ve tek tek denerim?sana tavsiyem resime daha iyi bak orda nasıl bir dosya uzantısında yer aldığı ve şifrelerin kayıtlı olduğu klasöre kadar hepsi anlatılmış?:mad:
| | |
| | #10 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Dosya Şifreleme Alıntı:
sayın arkadaşım paylaşımın güzel amma ne yazıkki aynı durum bendede oldu direkt şifreledi bunu nasıl çözecez bilgi verirsen memnun kalırım saygılar:rolleyes: | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |