![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Geri Donusum Kutusu forumu içinde "Dosya Şifreleme" başlıklı konu görüntüleniyor, "ya arkadaşalar ben geçenlerde format çektim pc ye aynı programı yine kurdum ve anlattığınız hiç bir sorun oluşmadı?resimli anlatımdaki yönergeleri aynen uygularsanız hiç bir sorun vermez?şifrelenmiş dosyaların hangi klasörde yer ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 268 Rep: 26407 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dosya Şifreleme ya arkadaşalar ben geçenlerde format çektim pc ye aynı programı yine kurdum ve anlattığınız hiç bir sorun oluşmadı?resimli anlatımdaki yönergeleri aynen uygularsanız hiç bir sorun vermez?şifrelenmiş dosyaların hangi klasörde yer aldığına kadar ayrıntılı bir biçimde anlatılmış?eğer ezbere setup yaptıysanız kafanıza göre yani sorunu çözmek size düşer?tekrar söylüyorum bu programın setup bölümünden itibaren tüm yönergeleri izleyin ve işlemi tamamlayın?
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Dosya Şifreleme benim gördüğüm en kötü programlardan biri... kurması bir dert kullanması bir dert uninstall etmesi bir dert.. hepsinde birer şifre istiyor.. |
| | |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Dosya Şifreleme harbiden hocam ya kusura bakma ama benimde pc ye kuruldu program ve sıfre ıstıo kalkmıoda ne yüzsüz programmıs ya gitmio pc den..ölene kadar onla yasıycam ben sımdı |
| | |
| | #14 |
| Banned Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: Dosya Şifreleme Kardesim ben bunun kadar berbat bır program gormedım.yolladıgın resımlerde kendın bıle acıklayamamıssın.basta kurarken "OLD PASSVORD" yerıne "PASSWORD YAZAN ALTTA YAZIYO" demişsn.bunun anlamı nedır?ayrıca kendısı "SOFTWARE PASSWORD" belırlıyo sıfreledıgı dosyaları acamıyosun.arkadsın bırısıne cevap olarak yazmıssınızkı "sen yanlıslıkla sıfre koymussundur onun ıcın acamıyosundur".gayet dıkkatlı bır sekılde kurdum ve resımlerdekı yolları ızledım.ama old password noktasında tıkanıyo.sen dıyosunkı "BEN BBU PROGRAMI 2 YILDIR KULLANIYORUM.HİÇ BİR SORUN ÇIKMADIM."usta bı paylaşımcı olmayabılırsın ama usta bı sahtekarsın... |
| | |
| | #15 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 291 Rep: 28332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dosya Şifreleme Alıntı:
KOVULDUN
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Dosya Şifreleme Arkadaşlar Bu Programda şifreyi Bulan Yok Mu ? Kaldırırken Bile şifre Istiyor.. Ne Lanet Bir Programmış... Lütfwn Bilen Biri Cevap Yazsın........ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |