![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Geri Donusum Kutusu forumu içinde "Hepinizden Özür Diliyorum." başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar banlandığım için başka bir üyelikle bu forumda yazmak zorunda kaldım. Ben başka isimlerin arkasına saklanacak bir insan değilim. Ama prensiplerim gereği banlandığım üyelik adımı ikinci defa kullanmadım hiç bir ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Rep Gücü: 263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar banlandığım için başka bir üyelikle bu forumda yazmak zorunda kaldım. Ben başka isimlerin arkasına saklanacak bir insan değilim. Ama prensiplerim gereği banlandığım üyelik adımı ikinci defa kullanmadım hiç bir zaman.Başka bir isimle aranıa katılmak zorunda kaldığım için hepinizden özür diliyorum. Ben çok seçici ve çok zor beğenen bir insanım.Bu forumu çok sevdim. Burda olmak beni mutlu ediyor ve burda yazarken deşarj oluyorum. Bu forum herkese açık bir forum ve herkes kadar benim de bu forumda olmaya hakkım olduğuna inanıyorum. Eğer banlanmayı hakettiğimi düşünseydim ikinci defa üye olup aranızda olmazdım. Her zaman kendime ve karşımdaki insanlara ikinci bir şans mutlaka veririm. Sayın site sahibi beni on gün forumdan uzaklaştırma kararı almış. Aldığı karar hakkında yorum yapmak istemiyorum. Ben daha az önce bu kararını okudum.Bazen susmak en iyi cevaptır diye düşünüyorum. On gün dolduğunda ''İNCİ'' üyeliğimle yeniden aranızda olacağım. Mesajlarıyla bana destek olan arkadaşlarada tşk ederim.Şimdilik Hoşçakalın Hepinize saygılarımı sunuyorum. ''İNCİ'' Konu SAHARAY tarafından (20-04-2008 Saat 05:21 PM ) değiştirilmiştir. |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hepinizden Özür Diliyorum. İNCİ hanım bu yeni nickin siz olduğunuzu zaten biliyordum, ama açıkçası ne yapacağınızı merak ettiğimden bekleyip görmeyi seçtim. Hatasız insan olmaz bizde hata yapabiliriz sizde, onemli olan hatadan dönmeyi bilmektir Bizi çok katı duygusuz biri olarak görmeni istemiyorum Supermeydan yöneticileri işinden ,eşinden hatta bazıları çocuklarından çaldığı zamanları bu forumun daha iyi olması için harcıyor Her üyemizi tabiki memnun etme şansımız yok onun için sizinle olduğu gibi bazen üyelerle sürtüşmeler yaşayabiliyoruz. Birbirimizi anladığımızı umarak İNCİ'nin yasağını kaldırıyorum Eski nikinizle yazarsanız daha uygun olur
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hepinizden Özür Diliyorum. Tekrar Hoşgeldin aramıza İnci
__________________ |
| |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Rep Gücü: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hepinizden Özür Diliyorum. sevgili inci her ne kadar kendini portakal gibi hissetmiş olsanda senin değerli bir insan olduğuna inanıyorum seni aramızda görmekten sevinç duyduğumu açıklamak istiyorum hoş geldin inci
__________________ |
| |
| | #5 |
| Banned | Cevap: Hepinizden Özür Diliyorum. Portakal gibi hissetmek nasıl oluyo ya????hangi açıdan yada neden bunu söyledin merak ettim şimdi atmaca 34.açıklarsan sevinirim |
| |
| | #6 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Rep Gücü: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hepinizden Özür Diliyorum. Alıntı:
dostum şuanda seni sevindirecek açıklamalar yapamıyacağımdan dolayı üzgünüm konu özür konusu şayet sende bir konu açabilirsen portakal diye belki seni sevindirecek açıklamalar yaparım istersen inci ye bir el sallada hoş geldin de bak herkes sana bakıyor
__________________ Konu atmaca34 tarafından (20-04-2008 Saat 08:41 PM ) değiştirilmiştir. | |
| |
| | #7 |
| Banned | Cevap: Hepinizden Özür Diliyorum. Bu nasıl cevap anlayamadım.Ben portakal gibi hissetmeyi öğrendiğimde sevinmem sadece aklımdan soru işaretleri kalkar.Ben portakalın ne olduğunu gayet iyi biliyorum.Ve hiç portakal gibi hissetmediğim için ve senin bildiğine göre cevaplayabilirsin diye sormuştum.Ben her zaman el sallarım ve çok utangaçımdır.Bana bakmasınlar utanırım..... Bu arada eski günlerime döndürme beni.Bilen biliyor.Bence sende tanıma |
| |
| | #8 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Rep Gücü: 234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hepinizden Özür Diliyorum. tekrar burada olmaniz sevindirici, hatalar insanlar icindir. hepimiz yapabiliriz. guzel konularda fikirlerinizi paylasmanizi bekliyoruz. |
| |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hepinizden Özür Diliyorum. hoşgeldiniz inci hanım ama saharayda çok güzel bi nickti ve çokta sempatik gelmişti bana:) neyse yeniden aramızda olmanıza sevindim:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| |
| | #10 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hepinizden Özür Diliyorum. Sadece farklı bir nicknameyle yorum yazmak zorunda kaldığım için özür dilemiştim. Hata yaptığımı düşünmüyorum. Sadece kendime ikinci bir şans daha verdim. Hata yaptığında özür dilemenin bir erdem olduğuna inananlardan biriyim. Evet hatalar insanlar içindir ve hata yaptığımda özür dilemesinide bilirim.Yorum yazan arkadaşlara tşk ediyorum. |
| |
![]() |
| Etiketler |
| inci, saharay |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |