![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Geri Donusum Kutusu forumu içinde "Hepinizden Özür Diliyorum." başlıklı konu görüntüleniyor, "Lütfen kelimelerinizi seçin özelinizi PM yoluyla yapın diye uyarı yaptım.. Gerginliğe devam ettiğiniz takdirde topcii kilitleyeceğim açmamak üzere.. SGOR..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Hepinizden Özür Diliyorum. Lütfen kelimelerinizi seçin özelinizi PM yoluyla yapın diye uyarı yaptım.. Gerginliğe devam ettiğiniz takdirde topcii kilitleyeceğim açmamak üzere.. SGOR
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Banned | Cevap: Hepinizden Özür Diliyorum. O çok ileri gitmişti bende cevabını verdim oturttum.DEVAM EDERSE BENDE ETMEK ZORUNDA KALIRIM... Konu Runaw@y tarafından (22-04-2008 Saat 03:51 PM ) değiştirilmiştir. |
| |
| | #23 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Mesajlar: 2.269
Cinsiyet:
Rep Gücü: 264 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hepinizden Özür Diliyorum. Alıntı:
Runaw@y ben sizin tartışmanızda taraf değilim sadece kendi düşüncelerimi yazdım. İki kişi arasında bir sorun varsa o sorunu o iki kişi çözmelidir. Yazdıklarımı okuduysan objektif yorum yazmaya çalıştım. Haksız bir olay olduğunda mutlaka karşısında olurum. Ama bu konuda ikinizde haksızsınız.Atmaca da sen de yazdıklarınızı yanlış anlıyorsunuz. Biraz da yaşının verdiği heyecanlı bir yapın var gördüğüm kadarıyla. Sorun neyse atmaca ile kendi aranızda çözün lütfen.
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | |
| |
| | #24 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Mesajlar: 2.385
Cinsiyet:
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hepinizden Özür Diliyorum. Arkadaşlar bunlar nekadar çirkin sözler yok arka mahalle yok cevaplarımla oturttum hiçde ağıza yakışmayan sözler Runaway sen cevaplarınla oturttun ama karşı tarafta boş durmaz bu laflarınla oyüzden merak etme hemen karşılığı gelicektir,kimseyi bu şekilde tahrik etmenin anlamı yok.saharay üzülerek açtığın konuyu kilitlemek zorundayım kimse alttan alıcak gibi gözükmüyo.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| |
![]() |
| Etiketler |
| inci, saharay |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |