![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Geri Donusum Kutusu forumu içinde "Hepinizden Özür Diliyorum." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Gülüm ´isimli üyeden Alıntı hoşgeldiniz inci hanım ama saharayda çok güzel bi nickti ve çokta sempatik gelmişti bana:) neyse yeniden aramızda olmanıza sevindim:) Tşk Gülüm saharay nickini ben çok ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hepinizden Özür Diliyorum. Alıntı:
Tşk Gülüm saharay nickini ben çok severim. Malum biliyorsunuz her nick kullanıyor. Bende ilginç bir şey olsun dedim ve kimsenin bilmediği bir şey olsun istedim. Sahra çöl adıdır ve ben ona iki harf daha ekledim ortaya saharay çıktı. ![]() Sizin beni sempatik bulmanıza şaşırdım.Çünkü genelde beni antipatik bulurlar. ![]() Sitenin sahibi eski nickle yazmamı istemiş ben de o yüzden İNCİ ile yorum yazmaya devam ediyorum. | |
| |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hepinizden Özür Diliyorum. Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| |
| | #13 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Rep Gücü: 258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hepinizden Özür Diliyorum. Alıntı:
Gülüm seninde önerinle İNCİ üyeliğimi bıraktım. ![]() Bundan sonra yorumlarımda sadece SAHARAY adını kullanacağım. Tşk Gülüm.
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | |
| |
| | #14 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hepinizden Özür Diliyorum. Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| |
| | #15 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Rep Gücü: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hepinizden Özür Diliyorum. Alıntı:
seni tanımak için özelden mesaj atdım ama cevap vermedin neden se senin halin neye benziyor biliyormusun neyseya sana yorumlu birşey yazmıyim şunuda bilki bundan sonraki hiç bir paylaşımıma mesaj yazmanı istemiyorum ben senin mesajlarına yorum eklemem taki azda olsa konuşmasını öğrenene kadar hiç bir forum paylaşımı ismini vermiyceğim birini takip ediyorum diye başlamamalı buralarda gizem aranmaz sonsuz hava boşluğunda ara gizemini unutmaki burası sonsuz forum değil burda herşey meydanda çünki adı süper meydan başkada hiçbir söz yazmıyorum dedimya hatalarını gör forumlar bir insanın paylaşımlarında kendi eksiklerini görmen veya kendi hatalarını kabul etmen içindir diyorum
__________________ | |
| |
| | #16 | |
Rep Gücü: 258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hepinizden Özür Diliyorum. Alıntı:
Atmaca sanırım siz birbirinizi yanlış anladınız. Boş yere birbirinizi germeyin bana kalırsa. Kimse bu forumda birbirini sevmek zorunda değil.Birbirlerini sevmeyen insanlarda aynı ortamda güzel paylaşımlarda bulunabilirler. Kimse başka bir üyenin yazdığı yorumu üzerine alınmamalı bence. Boş yere canınızı sıkmayın arkadaşlar.
| |
| | #17 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Rep Gücü: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hepinizden Özür Diliyorum. Alıntı:
inci onun yazdıklarını sen elli kere yazsan birkere zoruma gitmez inanki çünki bende iğneleyici sözler sarf ediyorum sana çünki seni bu kısa zamanda azda olsa tanıdığıma inanıyorum ya allah aşkına şu yazılanları okudunmu onunla en ufak bir alakası varmı ben daha öncede dedim ya arkamahale uslubuyla yazışmasını sevmiyorum bak burdanda arkamahaledekilere hakaret etdin deme bana hani bayansın ya öyle anlarsın
__________________ | |
| |
| | #18 | |
Benim kişisel fikrim yazdıkların onunla alakalı değildi.Sadece arkadaşımız senin yazdıklarını yanlış algıladı ve üzerine alındı. Atmaca sen başkalarının yazışma uslübunu sevmek zorunda değilsin ki! Bırak isteyen istediği gibi yorumlar yazsın. Arka mahallede kimler yaşıyor bilmiyorum. Ama düşüncelerini anlatırken illa da birilerine laf dokundurmak zorunda değilsin.Arka mahallede oturanlarda bu ülkede yaşamıyorlar mı?Bazı kelimeler bazı kesimleri kızdırabiliyor. En son çoban meselesinde olduğu gibi.Dilin kemiği yok ve klavyeninde kemiği yok. Dilden çıkan kelime yada klavyeden çıkan yazılar bir daha geri alınmıyor. O yüzden örnek verirken biraz daha dikkatli olmalısın atmaca.
| |
| | #19 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Hepinizden Özür Diliyorum. PM (özel mesaj) olarak devam ediniz..
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki Konu SGOR tarafından (22-04-2008 Saat 02:32 PM ) değiştirilmiştir. |
| |
| | #20 | |
| Banned | Cevap: Hepinizden Özür Diliyorum. Alıntı:
Ya sen kimsin be ?????Beni çileden çıkardın en sonunda.Ağzımı bozmamak için kendimi zor tutuyorum.Kaç defa yönetici oldum ve hep senin gibiler yüzünden görevlerim alındı.Sen forumda yazmak ne bilmezken, ben forumda yazma kurallarını 100. kez okumakla meşguldüm.Ben istediğim gibi konuşurum demiyorum ama haddini bilmeyenler(senin gibiler) benim yanlış anlaşılmama yol açıyor her seferinde.Embesil embesil konuşup beni delirtme.Sen önce bayanlarla nasıl konuşulur onu öğren.Saharaya neler söylüyorsun.Hadi onu geçtim arka mahalledekiler diyorsun.Sen bilmezsin belki ama ben 4 sene İZMİR ALSANCAKTA OTURDUM.Arka mahalle konuşmaları denen bişi zaten yok ama senin gibi zihniyetler arkamahalle ön mahallae,açık,kapalı diye ayrım yapa yapa her ortamda kargaşaya yol açıyor.Yerini ve konumunu bil.Banlanmak umrumda deil.Ama senin gibi sanal delikanlılara haddini birilerinin bildirmesi lazım.Sen kimsin ya kimsin?Ben senin konularına yorum yazmam.Umrumda değil ama sende yalaka yalaka mesajları özelime yollama tamam mı? Konu Runaw@y tarafından (22-04-2008 Saat 03:22 PM ) değiştirilmiştir. | |
| |
![]() |
| Etiketler |
| inci, saharay |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |