![]() |
|
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Hainlere Duyurulur!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Öncelikle bi arkadaşımın bulduğu bu şiiri sizlerle paylaşma gereksinimi duydum?son günlerde vatan hainlerinin yapmış olduğu iğrenç olaylara karşı bir serzeniş olması gerektiğini düşünüyorum? Ben askere gelince, sanma şafak sayacağım, Sizin ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32974 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hainlere Duyurulur! Öncelikle bi arkadaşımın bulduğu bu şiiri sizlerle paylaşma gereksinimi duydum?son günlerde vatan hainlerinin yapmış olduğu iğrenç olaylara karşı bir serzeniş olması gerektiğini düşünüyorum? Ben askere gelince, sanma şafak sayacağım, Sizin gibi .ahpelerin şerefine kayacağım, Her verilen şehide, ben bire on alacağım, Bekleyin ulan .bneler, bende asker olacağım. Çıkacağım kandilliye, ininizde vuracağım, Siz aman desenizde, sanmayın ki duracağım, Ölüm size az bile, kökünüzü yolacağım, Yaptığınız .ahpeliğin, hesabını soracağım. Sen ki dağda militansan, ben başkentte bir efeyim, Bende geleceğim o dağlara, kim yürekli bir göreyim, Yazıldıysa şu anlıma, vatan için ben öleyim, Az zamanda dağlardayım, bak şimdiden söyleyeyim. Patlattığın C4 leri bir yerine sokacağım, Güvendiğin o dağları, başınıza yıkacağım, Aha işte yazıyorum, canınızı yakacağım, Siz gülün bu laflarıma, ben belanız olacağım. İflah olmaz bir yara bu, ben sıktıkça kan geliyor, Bu kanları dindirecek, beklenen o an geliyor, Namert dolu o dağlara, ölmek için can geliyor, Hainlerin musibeti, BAŞKENTLİ geliyor. ALINTIDIR |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hainlere Duyurulur! GÜZEL VE O ANKİ DUYGULARI EN GÜZEL İFADE EDEN VE SANIRIM YAŞINA UYGUN, GÖNLÜNE UYGUN BİR DİZE. BU VATANDA BU EVLATLARIMIZ VARKEN BİZİM YAPACAĞIMIZ O KAHPE KURŞUNLARI ATANLARLI C4 LERİ PATLATANLARI BU TOPRAKLARDAN KOVMAKTIR. ONLAR KİMKİ DAĞDA MİLİTAN OLSUN. BEN ONLARA FIRSATÇI MUKELEMUN TÜRÜ (Gündüz içimizde, gece pusuda olan hainler) SÜRÜNGENLER DİYORUM. MEVSİMLERİ BİTMEK ÜZERE. VATANDA ELBET BİZİM EBED (Gelecek) BİZİMDİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Hainlere Duyurulur! ee asker olmak kadar onur verici ne olabilir ki değil mi ?
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |