FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Serbest Kürsü

Web Tasarım Estetik R R key ödemeleri R R R R Alışveriş

annemi? yarmı?

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "annemi? yarmı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "1.anne sevgisimi?:confused: 2.yar sevgisimi?:confused:..."

Anketimiz: anne sevgisimi? yar sevgisimi?
anne sevgisi 15 88,24%
yar sevgisi 2 11,76%
Katılımcı sayısı: 17. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Seçenekler Stil
Alt 16-05-2007, 01:12 AM   #1
SUPER MODERATOR

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler...

Blog Mesajları: 8
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
Exclamation annemi? yarmı?

1.anne sevgisimi?:confused:

2.yar sevgisimi?:confused:
doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 16-05-2007, 09:31 AM   #2
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor
Cevap: annemi? yarmı?

Bu nasıl bi soruki ikisinin yeride ve sevgiside apayrıki,nasıl ayırım yapabilirizki.
Gülüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 16-05-2007, 09:43 AM   #3
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar
Ana gibi yar Antep gibi diyar olmaz
Karakarizma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16-05-2007, 10:37 AM   #4
Aktif Uye

serseriozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dünya Bol olmuş neye yarar Ayakkabım Dar olduktan sonra !!

serseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyor
serseriozi - MSN üzeri Mesaj gönder serseriozi - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Bakın arkadaşlar

sizi çok sevdiğini zannettiğiniz sevgiliniz bir anda sizi bırakıp gide bilir

ama ANNE niz bir ömür boyu sizi bırakamayacını ve sizi hiçbir şeye tercih etmeyeceği için
Ben Tabii ki anne derim

ve annemi hiç kimseye değişmem

Uğruna ölecek kadar birini sevsem bile
Alt 16-05-2007, 10:48 AM   #5
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor

Bizde annemizi kimseye değişmeyiz osman 155
Ben burda yardan kastım evlendiğim yani sevdiğim insan babında düşünerek söyledim.
Benim için anne sevgisi çok başkadır
Bir ömür geçireceğim sevdiğimin yeri bambaşkadır.
Elmalarla armutları karıştırmayalım.
Gülüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-05-2008, 12:19 AM   #6
Super Aktif

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İnsan iftirayı ancak önem vermemekle yenebilir. İftira edileni değil, edeni kirletir. (The Circle)

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

Güneş bu soruda seçim yapmak imkansız. Anne sevgisi ve yar sevgisi çok farklı iki duygudur.
Böyle bir seçim yapmak zorunda hiç bir zaman kalmak istemezdim.Ama ben iki sevgiyide isterim.:)
Alt 18-05-2008, 12:48 AM   #7
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder

benim düşüncem bu soru
erkekler için çok kolay,bayanlar için çok "zor" cevaplanabilinecek bir soru
benim için tabikide anne sevgisi
çünki yar sevgisini biri olmsa diğerinden karşılarsın
ama asla bir başka anne daha bulamassın sana gerçek anne sevgisini sunacak
Alt 18-05-2008, 12:52 AM   #8
Uye

anarshe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dostum! kadinlara inanma...

anarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyor

simdi bu konu cok kapsamli oldugu gibi cokda basit aslinda bana gore...arkadaslarin da dedigi gibi aglarsa annem aglar oyle guzel demislerki...bu annelikle ilgili baska bi konu varmi bilemiyorum acikcasi su anda bakmadim da...ama anne mi yarmi? denildiginde hep annemin bana ogrettikleri gelir aklima...izin verirseniz annemden neler ogrendim yazmak isterim..her anne kutsaldir kiymet bilmeliyiz diye dusunuyorum...
hak ettigini yasamiyor derdi annem herkes,yasamin tum guzelliklerini hak ettigimize inandirirdi butun iyimserligiyle,bahsedilen kadar guzel degildir kiizim hayat derdi hep daha guclu olabilmem icin ...icindeki mutsuzluklari git sat derdi pazaryerlerinde biliyordu icindeki umutsuzluklari yuzume bakinca satardi icten ice...annenin yeri ayridir prensesim derdi anne olunca anlamam icin kaldiki anne olunca bunu en sahanesinden anlayacagim icin simdiden ogretmisti anneligin mukaddesligini...hic bi kadina duyamayacagim farkli bi ozlem ogretmisti,ben cocukken ve batik gemiyi gosterdiginde izmirde denzin ortasinda kagitlarimin ucustugu simdi o koskaca mesafelerde nasil agir bi yuk gemisi gibi denize acilan ve hic batmadan o mesafeleri kahkalarimla gecebilecegimi anlatirdi...ben aynaya bakip kendimi sevmedigimi anlatirken sevmedigim zamanlari yasamama ozgurlugumu kullanmak icin butun diger sevdigim seylerden feragat etme luksumu kullanmayi ogretirdi...bu senden uzak yasadigim sehri bogdum yalnizligimla annem dedigimde,havasini cekip cigerlerine bi anda bitirme derdi...kelimelerim sinirliydi,tek hakkim vardi ,esen ruzgar annem gibi tenimi oksuyordu,bilmedigim yollari kavrayisim her tumsekte miknatis gibi butun negatif dusunceleri sunger gibi ceken beynim yine annemi hatirlatirdi..o ki beyaz kadin ...kucukken masallar ogren kizim buyudukce gercekleri derdi...deniz bu,ustu baska alem,alti baska,dibi ise bambaska buyudukce bi deniz kestanesi gibi olme,bir ahtapota yem olma,kadindir deniz annedir deniz sonra yuva olur hayat denizin dibinde olsada baslar annenin kucaginda kadinin bedeninde hayat hep yeniden baslar ki o beyaz kadin...annem hep gulerdi ben inatla onu sevmedigimi soylesemde o gulerdi ben uzmeye calisrdim yuzundeki o buruk ifadeyi bi kere olsun gormek ne demekmiscesine ama o beyaz kadin simdi benim guldugum gibi hep gulerdi... arkadaslarimin annelerinden guzeldi...o beyaz kadin olmayi bana da ogretti bende insanlari sevmeyi...yarmi?simdi onuda sevmeyi ogrenecegim annemin babami sevmesi gibi...ole iste...konuyu cok mu dagittim ne affola...geldi iste icimden...
Alt 18-05-2008, 01:06 AM   #9
Uye

kAoSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

kAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyor

çok güzel yazmışsın ne dağıtması..ellerine sağlık cidden duygulandırdın..bence tam da verilmesi gereken şeyi vermişsin..sevdiğim insan için çok fedakarlık yaparım ondan vazgeçmemek için elimden geleni yaparım ama annemden kopmak herşeyden zor gelir...
Alt 18-05-2008, 01:29 AM   #10
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Bende bu konuya katılayım, pek önemli olmasada aslında sözde kalmakla beraber;

Ana gibi y^ar bulunmaz.
(Burada A harfine şapka giydirememkten muzdarip oldum, çünki anlamı orada bence)
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil