![]() |
|
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "annemi? yarmı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "şu dünyada ailenin yerini özellikle annenin yerini istisnalar dışında hiç bir kulun alacağını sanmıyorum cennet annelerin ayakları alltındadır..."
| Anketimiz: anne sevgisimi? yar sevgisimi? | |||
| anne sevgisi | | 15 | 88,24% |
| yar sevgisi | | 2 | 11,76% |
| Katılımcı sayısı: 17. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 194 ![]() ![]() | Cevap: annemi? yarmı? şu dünyada ailenin yerini özellikle annenin yerini istisnalar dışında hiç bir kulun alacağını sanmıyorum cennet annelerin ayakları alltındadır |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: Konya
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: annemi? yarmı? |
| | |
| | #13 |
| 1. Hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 338 Rep: 33449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: annemi? yarmı? Ben anne sevgisi derim amaaaa geceleri başucumuzda bekleyen elimizi sımsıkı tutan hayatın zorluklarına karşı elinden geldigi kadar bizi hazırlayan bütün zorluklara karşı gögüs geren iyiyi kötüyü ayırt etmemizi ögreten annemizdir annemizi bu kadar çok sevmemize rağmen sevdigimiz insan hadi dediginde elini bırakıp gittigimizde o yüce varlık oluyor neden mi çünkü gelecegin annesi sorumluluğunu taşımak ve bir gün bizimde ellerimizin bırakılacağı için yani ikisindende vazgeçilmiyor
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #14 | |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: annemi? yarmı? Alıntı:
Birinci söylediğin söz herşeyi açıklamış.. ÜSTÜNE SÖYLENECEK SÖZ YOK.. Diğer sözünü ise değiştireyim.. Ana gibi yar Bağdat gibi diyar olmaz.. :))
__________________ Cesaretin yoksa.. izle ve dinle.. | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |