![]() |
|
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Çiçekler ve anlamları" başlıklı konu görüntüleniyor, "Beyaz gonca gül - aşktan habersiz kalp Çiğdem - kötüye kullanmama, su istimal etmeme Ravent(!) - tavsiye Hint yasemini - düşkünlük, tutkunluk Çoban püskülü - Unutuldum mu ? Koyu kırmızı ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Çiçekler ve anlamları Beyaz gonca gül - aşktan habersiz kalp Çiğdem - kötüye kullanmama, su istimal etmeme Ravent(!) - tavsiye Hint yasemini - düşkünlük, tutkunluk Çoban püskülü - Unutuldum mu ? Koyu kırmızı karanfil - Eyvah ! benim zavallı kalbim Koyu kırmızı gül - çekingen utangaç Tam kırmızı gül - Güzellik Düğünçiçeği - çocuk suluk Büyük sarı nergis - yiğitlik, kahramanlık Marul - soğuk kalplilik Kırmızı gelincik - teselli, avuntu Kırmızı lale - ilan-ı aşk Sarı yabangülü veya sarı gül - azalan aşk, sevginin eksilmesi Ökseotu - güçlükler, üstesinden gelirim Sarı karanfil - pişmanlık Dikensiz gül - erken arkadaşlık, birliktelik Anemon çiçeği - beklenti, umut A1 gelincik - aşırılık,fantastik Mavi menekşe - bağlılık Mor leylak - aşkın ilk duyguları Beyaz gül - sana layığım Şeftali çiçeği - senin esirinim Süsen çiçeği - sana bir mesajım var Beyaz papatya - saflık, masumiyet Sarı gül - kıskançlık Nilüfer - aşktan soğumak Sarmaşık - evlilik Sarı süsen çiçeği - tutku , ihtiras İspanyol Yasemini - şehvet Beyaz gelincik - uyku Sarı krizantem (kasım patı) - zayıflayan aşk Hercai menekşe - düşünceler Kırmızı ve beyaz gül birlikte - birliktelik Maydanoz - işe yarar bilgi Pembe karanfil - kadının aşkı Biberiye - senin varlığın beni canlandırıyor Ölü yapraklar - üzüntü |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11688 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çiçekler ve anlamları büyük sarı nergis demekki en sevdiğim çiçeğin anlamı buymuş ne güzel gerçektende yiğit ve bir o kadar da kahraman ruhluyumdur. paylaşımın güzeldi ellerine sağlık iyi forumlar... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |