![]() |
|
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Bölgesel Dostluk" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar hangi şehirde veya hangi bölgede yaşıyorsanız bu bölüme yazabilirsiniz?amacımız biraz geyik yapmak,biraz sohbet etmek ,biraz kaynaşmak ve birbirimizi daha yakından tanımak?anketimizde oy kullanan üyelerimiz bu bölüme hangi şehirde oturduklarını ..."
| Anketimiz: Hangi Bölgede İkamet Ediyorsunuz? | |||
| Marmara Bölgesi | | 33 | 34,02% |
| İç Anadolu Bölgesi | | 20 | 20,62% |
| Karadeniz Bölgesi | | 8 | 8,25% |
| Ege Bölgesi | | 17 | 17,53% |
| Akdeniz Bölgesi | | 7 | 7,22% |
| Güneydoğu Anadolu Bölgesi | | 5 | 5,15% |
| Doğu Anadolu Bölgesi | | 4 | 4,12% |
| Yurt Dışı | | 3 | 3,09% |
| Katılımcı sayısı: 97. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32974 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bölgesel Dostluk arkadaşlar hangi şehirde veya hangi bölgede yaşıyorsanız bu bölüme yazabilirsiniz?amacımız biraz geyik yapmak,biraz sohbet etmek ,biraz kaynaşmak ve birbirimizi daha yakından tanımak?anketimizde oy kullanan üyelerimiz bu bölüme hangi şehirde oturduklarını yazarlarsa sevinirim?bu yeni konu sayesinde daha iyi kaynaşcağımızı ve otantik bir sohbetin keyfine varacağımızı düşünüyorum?ayrıca yöresel sohbetlerde gerçekleştireceğiz?herkese sevgiler?Bu Bölümde kendinizi daha yakından tanıtarak yeni dostluklar kurabileceğiniz gibi bölgesel dostlarda edinebilirsiniz?Anketimizde ilk oy benden?:cool: Konu Bay X tarafından (04-04-2007 Saat 11:24 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Bölgesel Dostluk akdeniz bölegesindeyim adana dan |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 693 Rep: 68901 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bölgesel Dostluk Karadeniz bölgesindeyim samsun'dan. |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 92 ![]() | Cevap: Bölgesel Dostluk daviddewitte yeşilsunun önünde gazete satanları stand açanları görürsen bir bakıver olurmu belki benimle karşılaşırsın:) valla ben yurt içi her yerde olabilirim arkadaşlar ama adanada yaşıyorum |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 126 Rep: 12488 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bölgesel Dostluk İstanbul Küçükçekmece'de ikamet ediyorum. |
| | |
| | #8 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 20 ![]() | Cevap: Bölgesel Dostluk ben istanbul k.çekmece başakşehirde oturuyorum |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Bölgesel Dostluk güneydoğo bölgesinin d.bakır şehrinde oturoyorum... |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: adana
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 389 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bölgesel Dostluk ADANADA YAŞIYORUM KENDİ İŞİMLE MEŞĞULUM SATIŞ VE PAZARLAMA UZMANI OLARAK İŞİM GEREĞİNİ YAPIYORUM
__________________ Lebe jeden Tag als wäre es dein Letzter... Her Gününü Son Günmüş Gibi Yaşa..... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |