![]() |
|
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "En Süper Süper Kahraman" başlıklı konu görüntüleniyor, "Evet arkadaşlar , sizin en süper süper kahramanınız kim acaba . Bence kesinlikle Superman . Başkasını belirten ve bence bu değilde şu diyen varsa bildirsin..."
| Anketimiz: Sizin en süper kahramanız kim | |||
| Superman | | 4 | 30,77% |
| Batman | | 3 | 23,08% |
| Spiderman | | 2 | 15,38% |
| Hulk | | 0 | 0% |
| Fantastik 4'lü | | 0 | 0% |
| Diğer | | 4 | 30,77% |
| Katılımcı sayısı: 13. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | En Süper Süper Kahraman Evet arkadaşlar , sizin en süper süper kahramanınız kim acaba . Bence kesinlikle Superman . Başkasını belirten ve bence bu değilde şu diyen varsa bildirsin
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 30 ![]() | Cevap: En Süper Süper Kahraman Hani burda Kara Murat yok? :mad: :smile:
__________________ PHP- Kodu: |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: En Süper Süper Kahraman Aslında ben Kara Murat ve Battal Gazi'de koyacak idim ama bu defa da sanki alay ediliyormuş izlenimi olmasın diye eklemedim. Haklısınız özür dilerim ....
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #4 |
Rep Gücü: 3 Rep: 30 ![]() | Cevap: En Süper Süper Kahraman Dalga geçen insanlar kendilerine baksınlar kardeş :smile: Geçmişi ile dalga geçenlerin geleceklerinden ne beklenir ki :rolleyes:
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: En Süper Süper Kahraman Birde mübarek kardeşim onlar tarihte yaşamış insanlar . Benimkiler daha hayal ürünü tipler . Sende kendi görüşünü diğerine bildirdin . Teşekkürler
| | |
| | #6 |
Rep Gücü: 3 Rep: 30 ![]() | Cevap: En Süper Süper Kahraman Rica ederim kardeşim Oyumu superman'a verdim gitti :smile:
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: En Süper Süper Kahraman Vay sağolasın üstad :) Allah Kripton'dan korusun bizi
| | |
| | #8 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: En Süper Süper Kahraman Eeee yok mu kimsenin bir Superkahraman ı
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: En Süper Süper Kahraman benimki tweety tam supperrrrr bi kahraman ama demi :wink:
__________________ LoNeLiNeSs iS ThE BeSt ThiNg I hAvE... Konu rain_drop tarafından (17-02-2007 Saat 10:53 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: En Süper Süper Kahraman Şu Anda Sorunsuz Askerliğini Yapandır Kahraman Yokki Kahramanımız?????????/ Olsun Vatan Sağ-olsun Diyen Her Kez Benim Kahramanımdır.Vatan Sağ-olsun/İşte Sana Kahramanlarımdan Bassetdim.
__________________ [SIZE="1[/size] |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |