![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "iÇinizi Dökün Rahatlayın (Zehir 1 )" başlıklı konu görüntüleniyor, "ÇüRümüŞSün, SahTeSin, DeĞeRSiZSin, HainSin, KaLLeŞSin, YaŞaMaYa Hakkın Yok YaŞaMa!!! HaTTa BıRaK Ben öLdüReyiM Seni BiR GeCe WaKTi SeSSiZCe GeLip SonRa da SeSSiZCe GeRi DöneyiM Sen öL RahatLa Bende MeZaRına TüküRüp ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 143 ![]() ![]() | iÇinizi Dökün Rahatlayın (Zehir 1 ) ÇüRümüŞSün, SahTeSin, DeĞeRSiZSin, HainSin, KaLLeŞSin, YaŞaMaYa Hakkın Yok YaŞaMa!!! HaTTa BıRaK Ben öLdüReyiM Seni BiR GeCe WaKTi SeSSiZCe GeLip SonRa da SeSSiZCe GeRi DöneyiM Sen öL RahatLa Bende MeZaRına TüküRüp BiR keRe Daha RahatLayayım!!!
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iÇinizi Dökün Rahatlayın (Zehir 1 ) Doğrudürüst bir internet kafe açıpta, çocukları zehirlemeyen,Kütüphane,satranç hizmetleri verdiğim,Pastaneden daha temiz,zararlı oyun oynatmadığım, halde bana Ruhsat vermeyen Belediyede hemşericilik yapanların, Zor duruma sokup İllegal yönden Rüşvet olarak paralarımı alıp HELAL ET , :biggrin: diye gülen (5 vakit namaz kılıp bununla kurtulacağını sanan) Hiçbir işi yapmayan,İşine geldiği gibi haksız ruhsat dağıtan mahlukatlara, paramın hiçbirini helal etmiyorum,, inşallah depremde bütün mallarını kaybederler, ve en ayıp yerlerinden kanser olurlar , acıdan ölürler,, Hiçbirini helal etmiyorum, haram zıkkım olsun,, gemide çok çok zor şartlarda fırtınalarda kazandığım haklı para kimin eline rüşvet olarak dağıtıldıysa çok yakında fecii haberini duyarım , Haram olsun |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: iÇinizi Dökün Rahatlayın (Zehir 1 ) AMİİİNNNN. orkun kardeş merak etme sana bu hıyarlıgı yapanlar er yada geç bunun hesabını çok acı öder.sen rahat ol ALLAH a sıgın kardeşş |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: iÇinizi Dökün Rahatlayın (Zehir 1 ) 3 günde n oldum delisi olup tepeden indirildiğin işinle övündüğün için yalakalarından biri olmadığımdan dolayı her yaptığım şey gözüne battığı için emeğimle alın terimle çabaladığım işimi kaybetmeme sebep olduğun için herşey için Allaha sığınıyorum beddua etmiyorum! O nasılsa her şeyi layığıyla bilen ve karşılığını vericek olandır |
| | |
| | #5 |
| Banned | Cevap: iÇinizi Dökün Rahatlayın (Zehir 1 ) ah ulan ah bi kızı cok sevmiştim be abi onsuz olmuodu sattı beni ya başka birisiyle suan ama olsun ben onu unuttum artık 1 sene geçti olayın üstünden şimdi ise yepyeni bir ilişkideyim |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iÇinizi Dökün Rahatlayın (Zehir 1 ) o sevglime çıkma teklif eden kızların hepsi yaşamaması gereken insanlar hepsini kızılay meydanında sallandırmak istiyorum bide hala eski sevgilileri peşini bırakmıyor o o.....ları elime bi geçirirsim tarayacak saça bırakmayacam Allah hepsinin bildiği gibi yapsın hepsi ölsün yada ölmesin ben öldüreyim hepsinden nefret ediyorum o kadar çoklar ki bide rahat bırakmıyorlar yüzsüzler gurursuzlar alçaklar hainler mikroplar virüsler hepiniz aynısınız |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |