FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Serbest Kürsü

Kaç defa Avatar değiştirdiniz? 1 - 2 - 3 belkide daha fazla. Şimdi, - "E ne var bunda? Zevk bizim değilmi? Altı üstü bir avatar. 10'da değiştiririm 20'de" diyorsanız yanılıyorsunuz

BackLink Seçenekler
Alt 09-01-2009, 12:04 AM   #1
Uye

Rep Gücü: 7922
sadece ben çok gurur duyuyorsadece ben çok gurur duyuyorsadece ben çok gurur duyuyorsadece ben çok gurur duyuyorsadece ben çok gurur duyuyorsadece ben çok gurur duyuyorsadece ben çok gurur duyuyorsadece ben çok gurur duyuyorsadece ben çok gurur duyuyorsadece ben çok gurur duyuyorsadece ben çok gurur duyuyor

Kaç defa Avatar değiştirdiniz?
1 - 2 - 3 belkide daha fazla.

Şimdi,
- "E ne var bunda? Zevk bizim değilmi? Altı üstü bir avatar. 10'da değiştiririm 20'de" diyorsanız yanılıyorsunuz

Gelelim bu konunun irdelenmesine.

İnsanlar "Avatar" seçerken neye dikkat eder? Cevap : Genelde; kendisine, kişiliğine, Nick'ine ve ruh haline en uyduğunu sandığı avatarı seçer. Dolayısı ile bir tercih yapar. Kimileri bu tercihlerinde bir değişikliğe gitmezken, bir çoğu yeni arayışlar içerisinde olur..

Şimdi sıkı durun ve bu konunun aslında ne kadar önemli olduğunu görün

Sık sık "Avatar" değiştirenler; Genelde, hayatlarında almış oldukları kararda başkalarının düşüncelerini dikkate alıp, hata yapmaktan korkan insanlardır. Özgüvenlerinin pek sağlam olduğu söylenemez. Olaylardan çabuk etkilenip kolay yıkım yaşayan insanlardır. Hayatları kendilerini kontrol etmekle geçer, sürekli birilerine karşı sorumluluk duygusu altında yaşarlar.

Bir kez "Avatar" değiştirenler; Özgüvenleri çok sağlam olmasada, kendi kararlarının peşinde olan insanlardır. Başkalarının düşüncelerini dinleyip analiz ederek karar verirler. İkna olurlarsa başka düşünceleri dikkate alır, olmazsa umursamazlar. Çok maceracı bir hayatları yoktur. Hayatlarını belli bir düzen içerisinde sürdürmeye meyilli insanlardır. Hayatları ile ilgili kararlarda en fazla bir veya iki değişikliğe gittikten sonra yeni atılım yapmaya yanaşmaz, bulundukları ortama uymaya çalışırlar.

Hiç "Avatar" değiştirmeyenler; Özgüvenleri sağlam, Toplum yargı ve baskısını umursamayan kişilerdir. Genelde sessiz sakin bir yapıya sahip olup, macera ve risk'ten kaçan gruplardır. Kararlarını, başkalarının düşüncesine göre değil, kendi doğrularına göre verir. Komplekssiz, önyargısız, samimi kişilikleri ile ön plana çıkarlar.

Evet. İrdelememiz şimdilik bu kadar. Bu konunun bilimsellik ve uzmanlık dayanaklarını sormayın, Çünkü yok Ama ben bir şey söylemişsem elbette uzmanlarda eninde sonunda bana katılacaktır .
KAYNAK
sadece ben isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Facebook EkleTwiter'de paylaşMySpace'de paylaş
Alt 09-01-2009, 12:17 AM   #2
Aktif Üye

Rep Gücü: 38841
shgiptare çok gurur duyuyorshgiptare çok gurur duyuyorshgiptare çok gurur duyuyorshgiptare çok gurur duyuyorshgiptare çok gurur duyuyorshgiptare çok gurur duyuyorshgiptare çok gurur duyuyorshgiptare çok gurur duyuyorshgiptare çok gurur duyuyorshgiptare çok gurur duyuyorshgiptare çok gurur duyuyor
Cevap: Avatar deyip geçmeyin

evet bencede avatarlar beğenilerimizi ortaya koyuyor kendi adıma severim sahilde oturmayı yalnız olarak.sadece kanatlarım eksik.teşekkürler arzum..peki senin avatarının yorumu alabilirmiyiz
Alt 09-01-2009, 12:42 AM   #3
Uye

sadece ben çok gurur duyuyorsadece ben çok gurur duyuyorsadece ben çok gurur duyuyorsadece ben çok gurur duyuyorsadece ben çok gurur duyuyorsadece ben çok gurur duyuyorsadece ben çok gurur duyuyorsadece ben çok gurur duyuyorsadece ben çok gurur duyuyorsadece ben çok gurur duyuyorsadece ben çok gurur duyuyor

Alıntı:
shgiptare´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
evet bencede avatarlar beğenilerimizi ortaya koyuyor kendi adıma severim sahilde oturmayı yalnız olarak.sadece kanatlarım eksik.teşekkürler arzum..peki senin avatarının yorumu alabilirmiyiz
Bu avatarı yaklaşık 7 yıl önce kullanmaya başladım. bir de yazı ekledim geçtimiz sene... Sadece hoşuma gitmişti... Özellikle maviliği;)
Alt 09-01-2009, 12:55 AM   #4
Aktif Üye

D€NiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Günlük Yazıları: 24
Rep Gücü: 4899
D€NiZ çok gurur duyuyorD€NiZ çok gurur duyuyorD€NiZ çok gurur duyuyorD€NiZ çok gurur duyuyorD€NiZ çok gurur duyuyorD€NiZ çok gurur duyuyorD€NiZ çok gurur duyuyorD€NiZ çok gurur duyuyorD€NiZ çok gurur duyuyorD€NiZ çok gurur duyuyorD€NiZ çok gurur duyuyor

Bir kısmına katılıyorum..Evet genelde kişiliğimize,ruh durumumuza,bizi yansıtabilicek başka bir özelliğimize göre seçiyoruz avatarımızı...

Ama değiştirme kısmına gelince...neden olmasın...

Ruh durumumuz demiştik...hergün aynı oluyor mu? Olmuyor o zaman ne yapıyorsunuz canınız isterse değiştiriyorsunuz...yada sıkılıyorsunuz değişiklikten hoşlanıyorsunuz....ya da başka başka avatarlarıda paylaşmaktan haz alıyorsunuz...

İnsanların yapısı birbirinden o kadar farklı ki o kadar çok kişilikler var ki...Bu söylenen avatar değiştirme psikolojisine katılamıyacağım..Siz sık değiştirirsiniz mesela ama özgüveniniz çoktur
Bir başkası değiştirmez ama özgüveni yoktur,belki aklına bile gelmiyordur,belki değiştirme zahmetine bile katlanmıyordur,başka nerden ne bulucam diyordur...Belki o gün o avatar ona batmıştır :)
Alt 09-01-2009, 12:58 AM   #5
Uye

Evet bende genelde forumlarda aynı avatarı kullanırım ama msnde değişkenim :) dediğin gibi bazen batıyor avatar :)
Alt 09-01-2009, 01:02 AM   #6
Aktif Üye

Rep Gücü: 38841
shgiptare çok gurur duyuyorshgiptare çok gurur duyuyorshgiptare çok gurur duyuyorshgiptare çok gurur duyuyorshgiptare çok gurur duyuyorshgiptare çok gurur duyuyorshgiptare çok gurur duyuyorshgiptare çok gurur duyuyorshgiptare çok gurur duyuyorshgiptare çok gurur duyuyorshgiptare çok gurur duyuyor

bilmemki ben hep aynı avatarlayım. belkide tam uydu,sevdim .;)
Alt 09-01-2009, 01:21 AM   #7
Super Aktif

kirmizigül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Günlük Yazıları: 47
Rep Gücü: 11776
kirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyor

ben"de avantarimi deyistimedim ve deyistimeyide düyünmüyorum
kirmizigül isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-01-2009, 03:02 AM   #8
Uye

**aladin** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 7135
**aladin** çok gurur duyuyor**aladin** çok gurur duyuyor**aladin** çok gurur duyuyor**aladin** çok gurur duyuyor**aladin** çok gurur duyuyor**aladin** çok gurur duyuyor**aladin** çok gurur duyuyor**aladin** çok gurur duyuyor**aladin** çok gurur duyuyor**aladin** çok gurur duyuyor**aladin** çok gurur duyuyor

"Bir kez "Avatar" değiştirenler; Özgüvenleri çok sağlam olmasada, kendi kararlarının peşinde olan insanlardır. Başkalarının düşüncelerini dinleyip analiz ederek karar verirler. İkna olurlarsa başka düşünceleri dikkate alır, olmazsa umursamazlar. Çok maceracı bir hayatları yoktur. Hayatlarını belli bir düzen içerisinde sürdürmeye meyilli insanlardır. Hayatları ile ilgili kararlarda en fazla bir veya iki değişikliğe gittikten sonra yeni atılım yapmaya yanaşmaz, bulundukları ortama uymaya çalışırlar."

bu oldukca bana uyuyor , ben genelde hareketli avtarlardan hoslanirim, ama her formda her türlü avtar gitmedigi icin o formun kabullerine göre ve benimde hosuma giden bir avtar koyarim... öyle olurki bazan benim avtarimi bir baska sitede görsem kendimi orda bulurum
**aladin** isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-01-2009, 08:19 AM   #9
Super Aktif

SOSYALİST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 45391
SOSYALİST çok gurur duyuyorSOSYALİST çok gurur duyuyorSOSYALİST çok gurur duyuyorSOSYALİST çok gurur duyuyorSOSYALİST çok gurur duyuyorSOSYALİST çok gurur duyuyorSOSYALİST çok gurur duyuyorSOSYALİST çok gurur duyuyorSOSYALİST çok gurur duyuyorSOSYALİST çok gurur duyuyorSOSYALİST çok gurur duyuyor

Benim avartımı beğendiniz mi ?
Alt 09-01-2009, 08:46 AM   #10
Uye

toprak81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 450
toprak81 çok gurur duyuyortoprak81 çok gurur duyuyortoprak81 çok gurur duyuyortoprak81 çok gurur duyuyortoprak81 çok gurur duyuyortoprak81 çok gurur duyuyortoprak81 çok gurur duyuyortoprak81 çok gurur duyuyortoprak81 çok gurur duyuyortoprak81 çok gurur duyuyortoprak81 çok gurur duyuyor

Alıntı:
SOSYALİST´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim avartımı beğendiniz mi ?
ben begendım ısmınle daha alakalı olmus
toprak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler