![]() |
|
| | |||||||
Din,Dinler katogorisi Dini Sohbet & Tartışma forumu içinde "Ezel............. Nedir ???" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: spartaküs ´isimli üyeden Alıntı Sevgili Ali; İstemeden daha doğrusu farkında olmadan bana yönelttiğiniz iftiraları bizzat kendiniz yapıyorsunuz. Bunun nedeni o hassasiyet dediğiniz, yani aslı olan inanç. Yani farkında olmak ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 412 Rep: 40905 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ezel............. Nedir ??? Alıntı:
namertlere karşı da DERT olduğumu görmeniz pekde uzak değildir. Bilginize.
__________________ GÖZLERİ VAR GÖRMEZLER, KULAKLARI VAR İŞİTMEZLER.. | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1909 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ezel............. Nedir ??? Elbette bunca ettiğiniz hakareti kendinizce haklı nedenlere bağlamanız doğal. Bu bencillik duygusu insana has. Sizin nasıl biri olduğunuz pek umrumda değil. Ben sadece birşeyler öğrenmek istiyorum. Hele hele farklı düşüncelere sahip insanlardan. Olay buydu. Neyse, SAYGILAR. |
| | |
| | #23 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 412 Rep: 40905 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ezel............. Nedir ??? Alıntı:
Bir cümle istiyorum sadece ... çokmu zor ?
| | |
| | #24 | ||||
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Sakin bir kafa ile değerlendirmenizi ümid ediyorum. Saygılar.
__________________ GÖZLERİ VAR GÖRMEZLER, KULAKLARI VAR İŞİTMEZLER.. | ||||
| | |
| | #25 | ||
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1909 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ezel............. Nedir ??? Alıntı:
Alıntı:
Biliyorum sizin gibi insanların butür şeylere köpürüp, insanın içinde mevcut olan saldırı mekanizmasını devreye gireceğinden. O yüzden şaka diye belirttim. Espri anlayışınızın olmadığını bilmiyordum. Ayrıca yukarıda ki yazılarınızda zaten hakaretlerinizi kabul ediyorsunuz. Bir kişinin yaptığı ya da ettiği sözden hoşlanmazsam onu kibarca uyarırım. Ama siz hakaretler edip uyarmayı tercih ediyorsunuz. Bizi yetiştiren, eğiten, ahlakı öğreten '' zevatların '' farkı buradan kaynaklanıyor işte. Ne olursa olsun hakaret etmeye değmez SAYIN Özdemir. Bir daha sizinle muhattab olmamaya dikkat ederim. Savunduğum fikirlere küfredip karşılığında saygı beklemeye : '' Sen kendine mi müslümansın '' derler. Ne gerek var. Siz yolunuza ben yoluma. Bu da son mesajımdı ve son kez herşeye rağmen; SAYGILAR. | ||
| | |
| | #26 | |
Sevgili spartaküs; Benim ve benim gibilerin Şehamet i imaniyeleri , öyle koyun gibi yerinde oturmayı kabul etmez elbette. Bunun örneklerine de değişik yerlerde ve değişik kişilerden görmeniz, davamızın ciddiyet boyutuna ve lauballiğe mahal olmadığına şahit olmanıza ayrıyetten sevindim. dediğiniz dibi... Herkes kendi doğru bildiği yolunda...
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |