![]() |
|
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Bir erkekte yada bayanda ilk olarak 3 neye bakarsınız?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir erkekte yada bayanda ilk olarak 3 neye bakarsınız? Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...:Entusiasmado:..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 865 Rep: 85450 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir erkekte yada bayanda ilk olarak 3 neye bakarsınız? Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...:Entusiasmado:
__________________ Kimse Bana Masal Anlatmasın Çocukkende Sevmezdim Zaten.. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir erkekte yada bayanda ilk olarak 3 neye bakarsınız? Alıntı:
İlk üç; Sesi, konuşması, zekası ... Sanalda; Zekası, yazısı,
__________________ En mükemmel adalet, vicdandır. (Victor Hugo) | |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Nerden: kadıköy
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir erkekte yada bayanda ilk olarak 3 neye bakarsınız? önce ona, o buna bakmadan sonra bakınca, bakmıyormuşçasına boydan yere şuna... işte şimdi papazı buldum üçüncüsü çömert ve cüretkarca resmen ruhuna... |
| | |
| | #4 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir erkekte yada bayanda ilk olarak 3 neye bakarsınız? Alıntı:
Duyarak, Görerek, Hissederek anlaşılabilecek konu ve yönler vardır, ancak bakılarak anlaşılacak bir şeyler olacağını sanmıyorum. Bakan gözlerin çoğu zaman görmediğine inananlardanım. Emeğinize sağlık. | |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: Cennet'ten
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6252 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir erkekte yada bayanda ilk olarak 3 neye bakarsınız? İlk ayakkabılarına bakarım ayakkabıları temiz ve bakımlıysa bilirimki görüntüsüne dikkat eden biri sonra dişlerine ve en son giyimine bakarım |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 174 Rep: 16954 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir erkekte yada bayanda ilk olarak 3 neye bakarsınız? Bende ilk bunlara dikkat ederim, sesi, ses tonu, konuşması, diksiyonu. Bunlar ilk dikkatimi çeken şeylerdir.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #7 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 681 Rep: 67191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir erkekte yada bayanda ilk olarak 3 neye bakarsınız? İlk olarak Kalçalarına sonra göğüslerine daha sonra Yüz güzelliğine bakarım, Yoldan geçen birini durdurup zaka testi yapacak halim yok herhalde:) veya kalbinin temizliğini test edecek imkanım yok. Onun için sesine bakarım zekasına bakarım diye kimse palavra sıkmasın:(
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #8 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 174 Rep: 16954 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir erkekte yada bayanda ilk olarak 3 neye bakarsınız? Alıntı:
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
| | #9 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir erkekte yada bayanda ilk olarak 3 neye bakarsınız? Alıntı:
Yüksel admin zeki insanlar ilk bakışta anlaşılıyor. Mesela ben sizin zeki olduğunuzu bu forumda sizi ilk gördüğüm an anlamıştım:) Tabi kalbinizi test etme imkanımız yok. Ama eminim sizin gibi zeki birinin sesi de güzeldir.Bunlar palavra değil ayrıca gerçek...
__________________ En mükemmel adalet, vicdandır. (Victor Hugo) | |
| | |
| | #10 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 693 Rep: 68901 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir erkekte yada bayanda ilk olarak 3 neye bakarsınız? Dişlerine,mimiklerine(yapmacık olup olmadığı anlaşılıyo an azından ben anlıyorum.)ve konuşma üslubuna bakarım.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |