FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Serbest Kürsü

Web Tasarım Estetik R R key ödemeleri R R R R Alışveriş

karaman'dan milliyet'e cevap testi

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "karaman'dan milliyet'e cevap testi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, yaptığı açıklamaları bir gün olsun yayınlamayan Aydın Doğan medyasına bu kez farklı bir üslup denedi: Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, sürekli ..."

Seçenekler Stil
Alt 11-09-2008, 06:14 PM   #1
Banned
Ger ola yüz bin feda olmak anın şükranesi

Ribat kıymetli bir taşRibat kıymetli bir taşRibat kıymetli bir taşRibat kıymetli bir taş
karaman'dan milliyet'e cevap testi

Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, yaptığı açıklamaları bir gün olsun yayınlamayan Aydın Doğan medyasına bu kez farklı bir üslup denedi:
Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, sürekli aleyhinde haberler yapan Doğan Medya Grubu'na gerekli cevapları, hem basın bülteni yolu ile hem de noter aracılığı ile gönderiyor.

Basın özgürlüğünden söz eden Aydın Doğan medyası, Zekeriya Karaman'ın gönderdiği açıklama ve cevaplara bugüne kadar yer vermedi. Karalamayı yapan Doğan medyası, aleyhinde hergün onlarca haber yaptığı kişiye söz hakkını çok görmeye devam ediyor.

Zekeriya Karaman, bu kez manşetten karalama yönelten Milliyet'e özel bir açıklama gönderdi. Karaman, "anlayana" diye bir de not düştü. Karaman'ın açıklaması şöyle:

"Bir süredir şahsım ve kurumumla ilgili haberler yapmaktasınız. Aynı haberleri tekrar tekrar kamuoyu gündemine getirmekte ısrar ediyorsunuz. Cevap hakkıma saygı duymuyor, gazetenizde hakkımda çıkan haberlere ilişkin size göndermiş olduğum açıklamalara yer vermiyorsunuz.

Belki bu kez yayınlarsınız beklentisi ile bir kez daha cevap veriyorum.

1- Gazetenizde yayınlanan şemadaki Kanal 7’ye aktarıldığını öne sürdüğünüz 7 milyon Euro hisse alımı kesinlikle söz konusu olmamıştır.

2- Aynı şekilde, 1.8 milyon Euro’nun Beyaz Holding’e aktarıldığı iddiası da tamamen gerçek dışıdır.

3- Bugünkü nüshanızda ilave olarak öne sürdüğünüz paraların yurt dışından gelip yeniden yurt dışına çıkarıldığı suçlamaları da gerçek dışıdır.

4-İleri sürülen iddiaları, mahkeme kararı gibi kamuoyuna sunarak hukukla, temel insan haklarıyla ve gazetecilik ilkeleriyle bağdaşmayan tavrınızı sürdürüyorsunuz.

5-Bir kez daha ifade ediyorum ki iddialarda yer aldığı gibi Deniz Feneri e.V.’den şahsıma hiçbir zaman para verilmemiştir.

6-Gazetenizde dün yer alan “Deniz Feneri e.V.’ye ait muhasebe kayıtları Kanal 7’de çıktı” suçlamaları tamamen gerçek dışıdır. İddia edildiği gibi Kanal 7’de böyle bir muhasebe kaydı ve herhangi bir ek bellek bulunmamaktadır.

7-Bir başka dayanaksız iddia da Deniz Feneri e.V.’ye ait paraların şahsım ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Almanya dışına çıkarıldığı suçlamasıdır. Kanal 7 yönetimi, iddia edildiği gibi hiçbir zaman böyle bir para transferinin içinde yer almamıştır.

Almanya’da devam eden bu yasal süreçle ilgili gerçekler, kısa süre sonra ortaya çıkacaktır. "

Karaman'dan Milliyet'e cevap testi haberi GÜNCEL haberleri haberiHaber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var
Ribat isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..

Seçenekler
Stil