![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Bir Önerim Var..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Bafrali77 ´isimli üyeden Alıntı kesinlikle sizi kirmak gibi bir niyetim yoktur, olamazda, ama fikrinizi tartismayacagim anl***** da gelmez. Degerlendirmemi yapmis oldugunuz örneklendire cercevesince bir cevap olarak kabul etmenizi rica ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28216 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir Önerim Var... Alıntı:
:Entusiasmado: | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #32 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir Önerim Var... ben inanclarimi dusuncelerimden ayirabiliyorum ,cizz etkisi asla hissetmiyorum siz de bir fikir atabilirsiniz ali bey rabia hanim manevi hayatin eksik oldugunu belirtti. siz de ayni seyi soyleyebilirsiniz. ben fikrimi soyledim baskasinin fikrine bulasmadim ,siz bulastiniz. o takdirde diger ksislere de sizin fikirlerinize bulasmaya meydan okuyorsunuz demektir. ben sizinle tartismam bir kelime daha etmem, o yuzden burda tartismak degil yapici bir fikir ortaya atin. benim yazdiklarim daha once olmus olaylardir .maddelesmistir. |
| | |
| | #33 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir Önerim Var... Alıntı:
nedir ya? nedir once oneri nedir ? onermek insanlari kendi inanclarinizdan olmayanlara karsi silah gostermekmidir? oneri din,irk olmadan kardesce birlik olup bisyeler yapmaktir..onermek kendine zid olanla meydana cikip kasik atmak degil o meydan da kinaye etmeden (bakiniz laf sokmak demiyorum aradaki ince cizgiye dikkat derim) uslupla saygida kusur etmeden ve kesinlikle alayci olmadan ki dinen alay etmek nedir benden cok daha iyi bilirsiniz ve saygi duyarim buna...ben din egitimi gormemis biriyim sayin ....simdi vicdani olmayan seytan serrindemiyim ki unutulan sudur ki, herkesden fazla vicdan sahipliginin huzuru icindeyim...din bize kafamiza vura vura ogretilebilecek bisey degildir efe,din ahlakli ve saygili kisilerin karsisindakine gercekte icinin guzelligini gosterebilmektedir saniyorum...din zorla degil insanin istemesi ile olur...bi cok ulkelerde din dersi verilmiyor bunlar dinine sahip cikmiyor demek mi? bakin kimseyle laf kalabaligi yapmam sevmemde zira alayci yaklasimlariniz ve meydana cikip din naralari atmaniz hic de hos degil..bunun da herseyin oldugu gibi bi adabi bu usulu bi saygisi olmali...kaninizca biseyler soylemek yerine biseyleri dusunun once ....ve hatta koyun bakalim vicdaninizi elinize bayim ne cikacak? her kelimede her yorumda karsimiza dikilen bi din koruyucusu olmak yerine alayci olmadan biseyler ogretiniz efem ahkam kesmekle ben biliyorum sen din dusmaniisin hadi canim demekle olmuyorr...simdi oneri mi konumuz, o halde birlikden bahsedin insanlarin dinini sorgulamayin her konuda...almis bi din muhabbeti her konuya ayni yorum ...yakismaz efem...saygi mi saygilarin hepsi benden butun foruma....
__________________ sade ve gucluyum... | |
| | |
| | #34 | |
| Uye ![]() | Cevap: Bir Önerim Var... Alıntı:
inanciniz da ne ise düsüncenizde.. biraz düsünürseniz hakverirsiniz. meydan okumak gibi bir niyetimde yok emelimde. yanlis anlasildigimi düsünüyorum. ama siz öyle algiliyorsaniz bilemem.
__________________ Bacımın örtüsü batmakta reziilin gözüne, acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne... (Mehmet Akif Ersoy). | |
| | |
| | #35 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 550 Rep: 54729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir Önerim Var... Sevgili arkadaşlar, Orkun Bey'in de dediği gibi ,açmış olduğum bu konuda birbirimizle tartışmak yerine YAPICI VE SOMUT ÇÖZÜM önerileri rica ediyorum... Çözümler üzerinde değerlendirmeyi,daha sonra hep birlikte yapalım...:))
__________________ Kalem eğri dilli,mürekkep siyah yüzlü,kağıt ikiyüzlü ! Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |