![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Hep Yenildim..... Nedenmi ????" başlıklı konu görüntüleniyor, "Cahilede Yenilinirmi ..... Sormuşlar ; Neden sustun .... Yenildinmi yoksa ? Cevabınmı kalmadı ??? Demişki ; Yenilmedim ve cevabım da çok. Ama Cevabını verdiğim halde ... Dönüp dolaşıp , aynı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28216 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hep Yenildim..... Nedenmi ???? Cahilede Yenilinirmi ..... Sormuşlar ; Neden sustun .... Yenildinmi yoksa ? Cevabınmı kalmadı ??? Demişki ; Yenilmedim ve cevabım da çok. Ama Cevabını verdiğim halde ... Dönüp dolaşıp , aynı soruyu soruyor. Ahmaklığı banada bulaşmasından korkuyorum da , ondan susuyorum. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 348 Rep: 34434 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hep Yenildim..... Nedenmi ???? Alıntı:
sevgili arkadaşım , güzel insan, tabi şimdi devamını bekliyorsun ne diyecek acaba güney diye.. Çok güzel bir yazı emeğine sağlıkl....
__________________ | |
| | |
| | #3 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 550 Rep: 54729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hep Yenildim..... Nedenmi ???? Ahmaka verilecek en iyi cevap sükut etmektir. Emeğine sağlık...
__________________ Kalem eğri dilli,mürekkep siyah yüzlü,kağıt ikiyüzlü ! Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım? |
| | |
| | #4 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28216 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hep Yenildim..... Nedenmi ???? Alıntı:
Eğitimcisiniz ... benden anlarsınız. Çünkü ben sizi anlıyorum. Güzel insan. Eğitimin en zoruda Galıba İNSAN eğitimi olsa gerek. Saygılar... | |
| | |
| | #5 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 348 Rep: 34434 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hep Yenildim..... Nedenmi ???? Alıntı:
Evet çok zordur, hele kendisine ait olayan elbiseleri kuşanmışsa, Ve inatla beyninin kıvrımlarında yer etmişse saplantılar ve verilenler....çok zor dostum çok... "Aynı dli konuşmak " bu cümleyi çok severim ve bizler farklı renklerde olsakta....
__________________ | |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13469 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hep Yenildim..... Nedenmi ???? Evet güzel yazmış evet fikir belli. Ama benim hep amam vardır . Bu sefer ki ama ise ; ''Cevabını verdiğim halde ... Dönüp dolaşıp , aynı soruyu soruyor '' ya işte acaba aynı cevabı aldığı için olabilir mi yani sizin cevabınızın doyuruculundan nasıl bu kadar eminsiniz yada sizin cevabınız ile beklenen cevaplar arasında ki farkı bilebilirmisiniz. Beni anlamıyorlar beni anlamıyorlar diye şikayet eder insanoğlu düşünmez ki ben anlatabiliyormuyum... Saygılar efenim genede güzel yazı bir çok açık uç noktası olsada :) Ahmaklık iyidir en çokta şarabın ahmaklığını severim.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #7 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28216 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hep Yenildim..... Nedenmi ???? Alıntı:
Kimin malı olduğuna dair , arka cep etiketini de okuyamıyorsa... Gelde anlat. Gelde Susma ??? Bak yavrucuğum ...... deyip Nezaketle anlattığın ve gösterdiğin halde, hala ih mıh ediyorsa ... Gelde SUSMA.... Ey suskunluk iyi ki varsın ... Saygılar. | |
| | |
| | #8 | |
| |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13469 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hep Yenildim..... Nedenmi ???? Mızıktınız Ali bey , çok güzel paylaşım yüreğinize sağlık demedim diye mi şimdi bu... Sevdiklerimiz bizimle olduğu sürece bizde sevdiklerimizle olacağızdır efendim. Hepimize afiyetler dilerim.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #10 | |
Yani bir yanlış daha.. İnsanın sevdiği bir şeyi yemesi veya içmesi.. ne karşılık siz nedersinizki ? Valaha Ben Sarma çok severim, Afiyet olsun demekten başka ne denirki Siz bana afiyet olsun deyin efendim. kızmak değil teşekkür bile ederim. Sevdillerinizin yanında kalmak istemiyormusunuz yok sa . ? Vallaha Ben can atarım.... Yüreğinize sağlık demeye gelince ... O dileği ne kadar benimsediğimi ?? Gururum okşanıldığında neler his ettiğimi anlamanız için lütfen Sevgili Güneye Sorun. Sevgili Güney ; Arkadaşlarımızın beni tam anlamaları için galıba sık sık sana gönderecem onları . Kusurada kalmayın. Şekersiz bir çay ikram etmekle ödeşiriz sanırım. Saygılar. BEN KENDİMİ BEĞENMİYORUM, BENİ BEĞENENLERİ DE BEĞENMİYORUM. | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |