![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Afrika'dan dehşete düşürücü fotoğraflar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Fotoğrafçı Tom Stoddart çektiği görüntülerde açlık ve sefaletle boğuşan bu insanların, göz göre ölümleri kare kare gözler önüne serildi. Bırakın ekmek bulmayı bir parça buğday bulamayan bu insanlar, 21. yüzyılda ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 335 Rep: 32711 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Afrika'dan dehşete düşürücü fotoğraflar Fotoğrafçı Tom Stoddart çektiği görüntülerde açlık ve sefaletle boğuşan bu insanların, göz göre ölümleri kare kare gözler önüne serildi. Bırakın ekmek bulmayı bir parça buğday bulamayan bu insanlar, 21. yüzyılda açlıktan ölüyorlar.İskelete dönmüş küçücük çocuklarının başında göz yaşı döken anaların feryatları malesef kimse tarafından duyulmuyor. Kurulan çadırlara gelen az miktardaki insani yardımlarda malesef önce hıristiyan olanlara sonra diğerlerine dağıtılıyor.Yardımlar yetersiz olunca insanlar açlıktan tavuk gibi kırılıyor. Arada bir gelen uçaklardan atılan gıda maddeleri için binlerce kişi adeta kendini eziyor. Bunlar fotoğrafçı Tom Stoddart'ın çektikleri. ![]() Ünlü fotoğrafçı Yannis Kostos ise Afrika'da iç savaşın acı yüzünü görüntüledi.Kollarını yitiren insanların dramını anlatan Kostos, yaşadıklarını tek kelime ile özetledi : Facia. FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ Arkadaşlar Ülkemizin ve bu günümüzün kıymetini bilelim ve eğer varsa çevremizde yardıma muhtaç olanlara lütfen! yardım edelim.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 391 Rep: 38846 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Afrika'dan dehşete düşürücü fotoğraflar İnsan olduğumdan...kendimden...utandım..birkez daha... Yediğim bütün yemekleri kusmak istiyorum...Yediklerim benim değildi sizindi...Affedin beni... UTANIYORUM İNSAN OLDUĞUMDAN.......
__________________ CANIN CENNETE ADAMIM ! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |