![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "bir erkek çocuğun annesi olsanız; oğlunuza ne gibi öğütler verirsiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet bayanlar her şekilde erkeleri suçluyosunuz ama bişeyi unutuyosunuz her erkeği yetiştirende bir bayandır söyleyin bakalım ne gibi öğütler verirsiniz..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Samsun Yaş: 23
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir erkek çocuğun annesi olsanız; oğlunuza ne gibi öğütler verirsiniz? evet bayanlar her şekilde erkeleri suçluyosunuz ama bişeyi unutuyosunuz her erkeği yetiştirende bir bayandır söyleyin bakalım ne gibi öğütler verirsiniz
__________________ Öğrencilere yardım etmeyi seven bonkor insanlar varsa aramızda bana para gönderebilirler :D bilakiz bir numara öğrenciyim :D |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 34
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 66 Rep: 6527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bir erkek çocuğun annesi olsanız; oğlunuza ne gibi öğütler verirsiniz? ben ıkı erkek evlat annesıyım..buyuk oglumla berber buyuduk dıyebılırım.su an ergenlık cagında ve ası durmadan herseye karsı cıkma modunda..ben son derece anlayıs gosterıyorum.onunla konusuyorum..öğüt demıssınız ama öğüt vermeme gerek oldugunu dusunmuyorum bazen cocukların gelısmelerını tamamlıyabılmelerı ıcın onları serbest bırakmak gerektıgıne ınanıyorum.yasayarak ögrenecek yanlısı ve dogruyu..basa cıkamadıgı an yanındayım zaten..erkeklerı suclamak demıssınız evet erkeklerı yetıstıren anne fakat bunda babaların hıc mı rolu yok? |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bir erkek çocuğun annesi olsanız; oğlunuza ne gibi öğütler verirsiniz? her erkek babasına benzer huy bakımından babasına benzer ve her babayı yetiştirend ebir anne var onun dışındada babada annenin bir çocugudur sonuçta
__________________ Öğrencilere yardım etmeyi seven bonkor insanlar varsa aramızda bana para gönderebilirler :D bilakiz bir numara öğrenciyim :D |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 66 Rep: 6527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bir erkek çocuğun annesi olsanız; oğlunuza ne gibi öğütler verirsiniz? yetıstırılıs tarzının tamamen sacma oldugunu dusunuyorum sız cocugunuzu nasıl ve ne yonde yetıstırırsenız yetıstırın sonucta kısılıgı ön planda olacaktır mısal olarak ıkı cocugumu gosterebılırım.ikisini de ben yetıstırdım..bırbırlerınden o kadar farklılar kı bırının sıyah dedıgıne bırı beyaz dıyor..kıstas tutulmamalı ve anneler suclanmamalı.kısılık ve kafa yapısı önemlı..örn hıcbır anne cocugunu sen hırsız ol,yalancı ol,kötü ol dıye yetıstırmez |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bir erkek çocuğun annesi olsanız; oğlunuza ne gibi öğütler verirsiniz? birinin siyah diyi pbirinin beyaz demesi onlarınz evkidir he rinsanınz evki bir olsaydı dunya tek tip olurdu zaten bunu yetiştirmekle alakası yok huylarının farklı olmasıda yetiştirmedne gelmez yetiştirmeden gelen şey gördükleridir. etrafında kötü şeyler görüyorsa içnide bulunuyorsa bu insna kötü olur ve bunu çalışan bir koca değil eve bakan çocuklarıyla daha çok berabe rolan bir anne engeller bneim fikrimce cennet anaların ayakları altında denmesinin sebbide budur çünkü evlatları yetiştiren annedir babalar sadece yardımcı olur... yanılıyorsam söyle elet hırsız ol diye yetiştirmez ama ilgilenirse bu kötülükleri görmesini engelliyebilir uzak durmasını sağlıyabilir.. ve kimsenin anneleri suçladıgı yok sen en başt aayzdıgımı galiba ynalış anladın evlenmedne öcne hepe rkeleri suçalr yaa kadınlar yo kböyle yok şöyle diye benim dediğmi suçlamada oydu gelitpe burda bi suçlama yok zaten ve bir kişnin yetişmesinde yüzde 70 in üstünde anne üstünlüğ üvardır buda bir gerçek nedne birşey geldiğiizd ebaşımıza hep anne diye bağırırız baba diye bağırmayız boşunamı denmiş cennet annelerin ayakları altındadır diye
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 66 Rep: 6527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bir erkek çocuğun annesi olsanız; oğlunuza ne gibi öğütler verirsiniz? bir erkek çocuğun annesi olsanız; oğlunuza ne gibi öğütler verirsiniz? sevgıyle kal kardesım............................ |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bir erkek çocuğun annesi olsanız; oğlunuza ne gibi öğütler verirsiniz? bu yazdıgın mesajdan hiçbieşy anlamadıms evgiyle kal kardeşimmiş burda düşnücelerini söyleyecektin soru sormuşsun cevap verilince kızıp bozulp gidiyosun send esevgiyle kal başt ayazılan açıklama şu istene cevapta şu soruya evet bayanlar her şekilde erkeleri suçluyosunuz ama bişeyi unutuyosunuz her erkeği yetiştirende bir bayandır söyleyin bakalım ne gibi öğütler verirsiniz vereceğiniz öğütleri bekliyoruz öğüt vermeyip açıklama yaptıgımızdada sordugumuz sorular sizi kırıyosa açıklama yapmayın gerilmesin ortam bu kadar basit vereceğin bir cevap zor olmasa gerekti
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bir erkek çocuğun annesi olsanız; oğlunuza ne gibi öğütler verirsiniz? ki ben anne olsaydım birde erkek çocugum olsaydı vereceğim tek öğüt kimseye guvenme olurdu Allahtan erkeğim
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 66 Rep: 6527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bir erkek çocuğun annesi olsanız; oğlunuza ne gibi öğütler verirsiniz? hımm kızıp bozulup gıtmıs degılım burdayım bır bir erkek çocuğun annesi olsanız; oğlunuza ne gibi öğütler verirsiniz? sorun bu ıkı ben erkek annesı olarak ogluma öğüt vermem cevabım üç ortamın gerıldıgını dusunmuyorum dort |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bir erkek çocuğun annesi olsanız; oğlunuza ne gibi öğütler verirsiniz? :D :D :D :D tşkler yorumun için ozaman :D
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |