![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "sivas katliamı..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Y.E.K. ´isimli üyeden Alıntı Amaç ne; son derece güçlü kalemleri olan iki değerli üyemiz güney ve almuallim'in atışmaları da bu soruya cevaptır kanaatimce.Yazılarındaki kin ve nefret ögelerini üzülerek görmekteyiz.Madımak ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sivas katliamı... Alıntı:
Benim hiç bir yazımda "kin ve nefret" göremezsin...Ben sadece dar kalıplarla hareket eden insanlar üzer o kadar...Benim nefretim bile değerlidir,yani boşa harcamam.... iyi forumlar...
__________________ | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Rep Gücü: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sivas katliamı... sizin yazılarınızda mı nefret yok???bırakın Allah aşkına,farklı görüşteki üyeleri bi kaşık suda boğarsanızı elinizde olsaaa... |
| | |
| | #23 | |
Rep Gücü: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sivas katliamı... Alıntı:
sayın güney sivasa ve sivaslıya hiçbişekilde sövgü yapılamadğını söledi ama yanılıyo , 2 temmuzda sivastaydık ve herşeyi gördük duyduk , sivas ı herkese mezar yaptılar (sözde) , faşizmi sivasa gömdüler,ezana dahi saygı yoktu,öğle ezanı okunurken yuhaladılar ezanı mercimek beyinliler , nekadar kendini bilmezliktir... o mitinglerdeki amaç ne yapılan ne??? | |
| | |
| | #24 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sivas katliamı... Alıntı:
Ne kadar yanlış tanımışsınız beni..:))) Ben her görüşten insanla konuşur tartışırım,ha bu onları desteklediğim anl***** gelmez.. Benim yine söylüyorum "nefretim " bile çok değerlidir, Birazda tenezül meselesi kimi boğacağım alla sen...Ben yazarım cevabımı isteyen istediği kadar anlar olayda biter hepsi bu... Ama eğer böyle bir iddia varsa bir bakayım kimi boğmuşum acaba..:))) İyi forumlar .....
__________________ | |
| | |
| | #25 | |
Rep Gücü: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sivas katliamı... Alıntı:
valla siz kendinizi ne derece tanıttıysanız o derece tanıyorum sizi ben. ben birini boğduğunuzu iddaa etmedim , sadece varsayımda bulundum.hem sanal alemde ne derece boğarsınız tartışılır :)) iyi günler... | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| katliam, sivas |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |