![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Düşük belde popo görünürse üç ay hapis" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Düşük belde popo görünürse üç ay hapis ABD’de, Michigan Eyaleti’nin Flint Kenti’nde, düşük bel pantolonlardan "poponun görünmesi" halinde üç aya kadar hapis cezası verilecek. Flint Polis Şefi David Dicks, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 170 Rep: 16860 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Böyle bir yasanın Türkiye'de uygulanmasını istermiydiniz?
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13322 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Düşük belde popo görünürse üç ay hapis Türkiye nin bundan önce ne yasalara ihtiyacı var ilk önce bunları tamamlamak lazım.ama hayal kuralım bi pantolonumuz kaldı diosan.bence saçma bi yasa isteyen istediği şeyi göstersin ve onun ayıbı olsun yaptığı şeyler...bence... |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Samsun Yaş: 23
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Düşük belde popo görünürse üç ay hapis isterdim :D hehehhe benim bi huyum vardır arkam görüncek diye zaten hep uzun giyerim ve giydiklerimde bo loldugu içni sorn olmaz herkez dikakt etmiş olur böylece :D güzel bir cezaymış yaa :D |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13322 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Düşük belde popo görünürse üç ay hapis öncelikle hoşgeldin kusura bakma geç gördüm...sana bu konuyla ilgili çıtçıtlı badi öneriyorum:)))) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |