![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde ""Arzu tramvayı"...ya blanche siz olsaydınız??" başlıklı konu görüntüleniyor, "Amerikalı oyun yazarı "tennesse williams" ın sinemaya da uyarlanmış ünlü oyunu "arzu tramvayı' daki blanche karakteri gibi kocanızı (sevgiliniz) yatakta başka "erkekle" yakalasaydınız ne yapardınız? Bu soru cinsiyetleri değiştirirsek erkekler ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Amerikalı oyun yazarı "tennesse williams" ın sinemaya da uyarlanmış ünlü oyunu "arzu tramvayı' daki blanche karakteri gibi kocanızı (sevgiliniz) yatakta başka "erkekle" yakalasaydınız ne yapardınız? Bu soru cinsiyetleri değiştirirsek erkekler içinde geçerli... (yani karınızı yada sevgilinizi başka bir kadınla yakalasaydınız) Hadi bakalım beyler bayanlar....hisleriniz... ne yapardınız??
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 161 Rep: 15838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Arzu tramvayı"...ya blanche siz olsaydınız?? geliyorum ve yakalıyorum ha....aklıma gelen saçını başını sökmek oldu ama asla yapmam... çeker giderim sanırım ve benimle bir daha bir cümle bile kurmasına izin vermem..çok acı birşey olsa gerek ya iki taraf içinde... ama erkekler çekip gitmez herhalde?? |
| | |
| | #3 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Arzu tramvayı"...ya blanche siz olsaydınız?? Alıntı:
düşünsenize sevgilimi kadın la yakalamak alışılacak bir şey ama erkek!!! öyle bakakalırım herhalde...ŞOK ŞOK...
__________________ | |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: "Arzu tramvayı"...ya blanche siz olsaydınız?? Bu soru çok ateşli bir soru erkekler için.. ![]() Ben kendi adıma söleyeceklerim şunlar.. Beklemediğiniz bir olayla ansızın karşılaşıyorsunuz.. ani bir ŞOK geçiriyorsunuz.. Ben sabırlı biri olduğumdan tepkimi bir kelimeyle gösterir oradan uzaklaşır.. Allah'a havale eder.. Din'en ve Resmi olarak boşardım.. ALLAH kimseyi bu şekilde imtihan etmesin diyorum..
__________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin... |
| | |
| | #5 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Arzu tramvayı"...ya blanche siz olsaydınız?? Alıntı:
aslında burda benim bahsetmek istediğim sıradan bir aldatma değil:)) yani misal karını başka bir kadın la yakalıyorsun? neler olur düşünsene...bu oyun seyrettiğim en güzel oyunlardan biriydi...blanche olmayı hiç istemezdim...:)))
__________________ | |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 44 Rep: 4334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Arzu tramvayı"...ya blanche siz olsaydınız?? dizidekinin tam tersi olur derim.... susmakmı işte buna gülerrim...herhalde kazanda haşlardım
__________________ geceler benim ben geceyim gece içinde gel seni seçeyim |
| | |
| | #7 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: "Arzu tramvayı"...ya blanche siz olsaydınız?? Önce bi şaşkınlık..Sonra tuhaf bi gülümseme..Ve sonra bi "Kolay Gelsin" deyip gitmek.. Not:Herkes tercihinde özgürdür.Öyle bir ülkede yasıyoruz ki bastırılmıs duygular var hep icimizde..Daha sonra hep kendimi onun yerine koyardım..
__________________ ![]() |
| | |
| | |