![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Ağa...ağalar....vay efendimciler....:)))" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: aliÖZDEMİR ´isimli üyeden Alıntı Konu bizim ağamız olunca... Ortak noktayı bulmak icap etmezmi ? Sevgili Gülüm.... Elbette bulmak lazım seninde fikrin vardır herhalde daha yazmamışsın beraber bulalım ozaman..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 271 Rep: 26708 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ağa...ağalar....vay efendimciler....:))) Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 188 Rep: 18536 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ağa...ağalar....vay efendimciler....:))) Sevgili gülüm; bencede senin tanıdığın tek "ağa" yüksel olsun.... Zira "ağa" lık pek te öle sevimli ve iyi bir şey değil..Neden dersen.. Aşiret çocuğuyum ve bu sistemin nasıl işlediğini ne kadar modernize edilsede hala içinde beslediği çarpıklıkları,bizzat yaşarken yaşamamaya çalışan kendini bu yaşam şeklinden elinden geldiğince asimile etmiş biri olarak; Tanıdığınız tek "ağa" nın yüksel olması en içtem dileğimdir... umarım kendilerine bu sıfatı verirken olumlu tarafından baktığımızı ve bu yakıştırmayı yaparken en içten "ağabey" sözünü telafuz ettiğimizi yabana atmaz..Sayın Süpermeydan "AGA" SI....:)))
__________________ |
| | |
| | #13 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ağa...ağalar....vay efendimciler....:))) Alıntı:
Bu açılımınızla benim de ağalık hissiyatıma tam tercüman oldunuz. Teşekkür ederim. Bu konudaki yazınızı kendi adımada yazıldığını kabul ediyorum... Vallahi Ağalık sıfatı bana göre forumun en kötüsü olarak kendisini kabul eden Ben denize dahi uygun görmüyorum.... Kaldıki meydan arkadaşlarımın hepsi Paşalığa laiktir. bana göre..... ![]() Yüksel Beyi Bugün Rüyamda gördüm. Bir kaç arkadaşlarımızla beraber... ( Beni salonun girişinde Gülüm karşılamıştı. Çok aça çok cana yakındı. ) Çok mütevazi ve zihnimdeki AĞA portreyın den eser yoktu. ![]() Hepsine Birer Düble Çay ikram etmiştim. Afiyet olsun efendim. | |
| | |
| | #14 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 188 Rep: 18536 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ağa...ağalar....vay efendimciler....:))) Alıntı:
forumun en kötüsü sıfatını asla size vermem haberiniz olsun...:))) Efendim duygularınıza tercüman olabilme konusunda ki iltifati yaklaşımız mutlu etti...Umarım becerebilmişimdir... şimdi gidip çay içme zamanı... sev gi ve saygılarımla...iyi forumlar...
__________________ | |
| | |
| | #15 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ağa...ağalar....vay efendimciler....:))) Alıntı:
Daha önceden dediğim gibi... yine diyorum. Sizin ile hasbihal etmeyi Rabia kardeşimizi arzuladığım kadar arzuluyorum. Sizden istifade ettiğimi söylemiştim sanırım bazı noktalarda... İyi bir paylaşımcısınız bana göre. Ah bide bazı fikri sabitleriniz olmazsa...... ![]() Birde Ricam olacak ... Kendimi hiçle laik görmediğim bir sıfat ile hitabınız Bana pen ağır geliyor. Çünkü laik olmadığımı düşünüyorum... Saygı ve sevgiler efendim...... Ben çayımı kıtlama alırım. Yasiz ? Kardeş bize iki çay. ikiside kıtlama olsun. | |
| | |
| | #16 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 188 Rep: 18536 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ağa...ağalar....vay efendimciler....:))) Alıntı:
hitabet bence;hem hitap edilen şahsın duruşu görüşleri ve fikirleriyle,hemde hitap eden bireyin kendisine olan saygısıyla eş değerdir... Ben eğer size saygı ile hitap ediyorsam bilinizki bu sizin hak ettiğiniz bir şeydir lütfen bundan rahatsız olmayın... Dikkatinizi çekerim "ağa" demiyorum size....:)))) Her nekadar sabit fikirli görünsemde kendime olan saygımdan kaynaklı insanları görüşleri ve inançlarıyla yargılamam ....fakat.....kişiler inaçlarının kendilerindeki yansımalarını çok iyi belirlemelidir.Yani renkleri belli olduğu sürece hiç bir sıkıntım olmaz onlara dair... Sizin renginiz belli bende... Efendim bizimkilerde kıtlama alırlar çaylarını ama ben çokk uzun yıllardır şeker kullanmam ve o yüzden de tatsız biriyimdir...:)) ...(öyle derler) Sevgi ve saygıyla....
__________________ | |
| | |
| | #17 | |
Deder veren değerine değer katar. Siz bana göre Çok tatlı ve şeker gibi olduğunuz için ( Fıtrat ve Yapı itibari ile ) şeker kullanmıyorsunuz gibime geliyor. Şeker kullanmayanın yanında şeker kullanmak.. Adab-ı muaşerete zıttır. O halde çay sparişlerimizi yeniliyelim. Kardeş bakarmısın ... İki çay. Hafif açık ve şekersiz lütfen... | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |