FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin 2008 öss yerleştirme sonuçları reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Serbest Kürsü

Ağa...ağalar....vay efendimciler....:)))

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Ağa...ağalar....vay efendimciler....:)))" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: aliÖZDEMİR ´isimli üyeden Alıntı Konu bizim ağamız olunca... Ortak noktayı bulmak icap etmezmi ? Sevgili Gülüm.... Elbette bulmak lazım seninde fikrin vardır herhalde daha yazmamışsın beraber bulalım ozaman..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-06-2008, 10:20 AM   #11
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor
Cevap: Ağa...ağalar....vay efendimciler....:)))

Alıntı:
aliÖZDEMİR´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Konu bizim ağamız olunca... Ortak noktayı bulmak icap etmezmi ?
Sevgili Gülüm....
Elbette bulmak lazım seninde fikrin vardır herhalde daha yazmamışsın beraber bulalım ozaman
Sponsored Links
Alt 28-06-2008, 10:24 AM   #12
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
Gülüm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Valla ben Yüksel abiden başka bi ağa tanımadım güney
Sevgili gülüm;

bencede senin tanıdığın tek "ağa" yüksel olsun....

Zira "ağa" lık pek te öle sevimli ve iyi bir şey değil..Neden dersen..

Aşiret çocuğuyum ve bu sistemin nasıl işlediğini ne kadar modernize edilsede hala içinde beslediği çarpıklıkları,bizzat yaşarken yaşamamaya çalışan kendini bu yaşam şeklinden elinden geldiğince asimile etmiş biri olarak;

Tanıdığınız tek "ağa" nın yüksel olması en içtem dileğimdir...

umarım kendilerine bu sıfatı verirken olumlu tarafından baktığımızı ve bu yakıştırmayı yaparken en içten "ağabey" sözünü telafuz ettiğimizi yabana atmaz..Sayın Süpermeydan "AGA" SI....:)))
Alt 28-06-2008, 10:42 AM   #13
Aktif Uye

aliÖZDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BEN KENİMİ BEĞENMİYORUM.... BENİ BEĞENENLERİDE BEĞENMİYORUM......

Blog Mesajları: 17
aliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyor
aliÖZDEMİR - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili gülüm;

bencede senin tanıdığın tek "ağa" yüksel olsun....

Zira "ağa" lık pek te öle sevimli ve iyi bir şey değil..Neden dersen..

Aşiret çocuğuyum ve bu sistemin nasıl işlediğini ne kadar modernize edilsede hala içinde beslediği çarpıklıkları,bizzat yaşarken yaşamamaya çalışan kendini bu yaşam şeklinden elinden geldiğince asimile etmiş biri olarak;

Tanıdığınız tek "ağa" nın yüksel olması en içtem dileğimdir...

umarım kendilerine bu sıfatı verirken olumlu tarafından baktığımızı ve bu yakıştırmayı yaparken en içten "ağabey" sözünü telafuz ettiğimizi yabana atmaz..Sayın Süpermeydan "AGA" SI....:)))
Sevgili güney.
Bu açılımınızla benim de ağalık hissiyatıma tam tercüman oldunuz. Teşekkür ederim.

Bu konudaki yazınızı kendi adımada yazıldığını kabul ediyorum...

Vallahi Ağalık sıfatı bana göre forumun en kötüsü olarak kendisini kabul eden Ben denize dahi uygun görmüyorum.... Kaldıki meydan arkadaşlarımın hepsi Paşalığa laiktir. bana göre.....

Yüksel Beyi Bugün Rüyamda gördüm. Bir kaç arkadaşlarımızla beraber... ( Beni salonun girişinde Gülüm karşılamıştı. Çok aça çok cana yakındı. ) Çok mütevazi ve zihnimdeki AĞA portreyın den eser yoktu.

Hepsine Birer Düble Çay ikram etmiştim.
Afiyet olsun efendim.
aliÖZDEMİR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 28-06-2008, 10:46 AM   #14
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
Sevgili güney.
Bu açılımınızla benim de ağalık hissiyatıma tam tercüman oldunuz. Teşekkür ederim.

Bu konudaki yazınızı kendi adımada yazıldığını kabul ediyorum...

Vallahi Ağalık sıfatı bana göre forumun en kötüsü olarak kendisini kabul eden Ben denize dahi uygun görmüyorum.... Kaldıki meydan arkadaşlarımın hepsi Paşalığa laiktir. bana göre.....

Yüksel Beyi Bugün Rüyamda gördüm. Bir kaç arkadaşlarımızla beraber... ( Beni salonun girişinde Gülüm karşılamıştı. Çok aça çok cana yakındı. ) Çok mütevazi ve zihnimdeki AĞA portreyın den eser yoktu.

Hepsine Birer Düble Çay ikram etmiştim.
Afiyet olsun efendim.
Sayın aliÖZDEMİR;

forumun en kötüsü sıfatını asla size vermem haberiniz olsun...:)))

Efendim duygularınıza tercüman olabilme konusunda ki iltifati yaklaşımız mutlu etti...Umarım becerebilmişimdir...

şimdi gidip çay içme zamanı...

sev gi ve saygılarımla...iyi forumlar...
Alt 28-06-2008, 11:01 AM   #15
Aktif Uye

aliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyor

Alıntı:
Sayın aliÖZDEMİR;

forumun en kötüsü sıfatını asla size vermem haberiniz olsun...:)))

Efendim duygularınıza tercüman olabilme konusunda ki iltifati yaklaşımız mutlu etti...Umarım becerebilmişimdir...

şimdi gidip çay içme zamanı...

sev gi ve saygılarımla...iyi forumlar...
Sevgili güney.
Daha önceden dediğim gibi... yine diyorum.
Sizin ile hasbihal etmeyi Rabia kardeşimizi arzuladığım kadar arzuluyorum.
Sizden istifade ettiğimi söylemiştim sanırım bazı noktalarda...

İyi bir paylaşımcısınız bana göre. Ah bide bazı fikri sabitleriniz olmazsa......

Birde Ricam olacak ... Kendimi hiçle laik görmediğim bir sıfat ile hitabınız Bana pen ağır geliyor. Çünkü laik olmadığımı düşünüyorum...
Saygı ve sevgiler efendim......

Ben çayımı kıtlama alırım. Yasiz ?

Kardeş bize iki çay. ikiside kıtlama olsun.
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 28-06-2008, 11:47 AM   #16
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

hak verilmez alınır!!!

Alıntı:
Sevgili güney.
Daha önceden dediğim gibi... yine diyorum.
Sizin ile hasbihal etmeyi Rabia kardeşimizi arzuladığım kadar arzuluyorum.
Sizden istifade ettiğimi söylemiştim sanırım bazı noktalarda...

İyi bir paylaşımcısınız bana göre. Ah bide bazı fikri sabitleriniz olmazsa......

Birde Ricam olacak ... Kendimi hiçle laik görmediğim bir sıfat ile hitabınız Bana pen ağır geliyor. Çünkü laik olmadığımı düşünüyorum...
Saygı ve sevgiler efendim......

Ben çayımı kıtlama alırım. Yasiz ?

Kardeş bize iki çay. ikiside kıtlama olsun.
Sayın vede sevgili aliÖZDEMİR;

hitabet bence;hem hitap edilen şahsın duruşu görüşleri ve fikirleriyle,hemde hitap eden bireyin kendisine olan saygısıyla eş değerdir...

Ben eğer size saygı ile hitap ediyorsam bilinizki bu sizin hak ettiğiniz bir şeydir lütfen bundan rahatsız olmayın...
Dikkatinizi çekerim "ağa" demiyorum size....:))))

Her nekadar sabit fikirli görünsemde kendime olan saygımdan kaynaklı insanları görüşleri ve inançlarıyla yargılamam ....fakat.....kişiler inaçlarının kendilerindeki yansımalarını çok iyi belirlemelidir.Yani renkleri belli olduğu sürece hiç bir sıkıntım olmaz onlara dair...

Sizin renginiz belli bende...

Efendim bizimkilerde kıtlama alırlar çaylarını ama ben çokk uzun yıllardır şeker kullanmam ve o yüzden de tatsız biriyimdir...:)) ...(öyle derler)

Sevgi ve saygıyla....
Alt 28-06-2008, 12:02 PM   #17
Aktif Uye

Alıntı:
Sayın vede sevgili aliÖZDEMİR;

hitabet bence;hem hitap edilen şahsın duruşu görüşleri ve fikirleriyle,hemde hitap eden bireyin kendisine olan saygısıyla eş değerdir...

Ben eğer size saygı ile hitap ediyorsam bilinizki bu sizin hak ettiğiniz bir şeydir lütfen bundan rahatsız olmayın...
Dikkatinizi çekerim "ağa" demiyorum size....:))))

Her nekadar sabit fikirli görünsemde kendime olan saygımdan kaynaklı insanları görüşleri ve inançlarıyla yargılamam ....fakat.....kişiler inaçlarının kendilerindeki yansımalarını çok iyi belirlemelidir.Yani renkleri belli olduğu sürece hiç bir sıkıntım olmaz onlara dair...

Sizin renginiz belli bende...

Efendim bizimkilerde kıtlama alırlar çaylarını ama ben çokk uzun yıllardır şeker kullanmam ve o yüzden de tatsız biriyimdir...:)) ...(öyle derler)

Sevgi ve saygıyla....
Sevgili Güney.
Deder veren değerine değer katar.
Siz bana göre Çok tatlı ve şeker gibi olduğunuz için ( Fıtrat ve Yapı itibari ile ) şeker kullanmıyorsunuz gibime geliyor.
Şeker kullanmayanın yanında şeker kullanmak.. Adab-ı muaşerete zıttır.
O halde çay sparişlerimizi yeniliyelim.

Kardeş bakarmısın ... İki çay. Hafif açık ve şekersiz lütfen...
Alt 30-06-2008, 10:12 AM   #18
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Forumun Ağası: Yüksell Abim
Forumun Hanımağası: Doğangüneş :)

Seçenekler
Stil