![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Bir İnsanı Nasıl Tanırsınız?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Antik çağda bir grup filozofa sormuşlar. '' Bir insanı nasıl tanırsınız?'' Karyalı ''Elini tutarım'' demiş. ''Koynuma alırım'' demiş Troyalı. Trakyalı ise '' Sırtımı dönerim'' demiş. (Alıntı: Trakyalı Filozoftan Küçük Öyküler) ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Antik çağda bir grup filozofa sormuşlar. '' Bir insanı nasıl tanırsınız?'' Karyalı ''Elini tutarım'' demiş. ''Koynuma alırım'' demiş Troyalı. Trakyalı ise '' Sırtımı dönerim'' demiş. (Alıntı: Trakyalı Filozoftan Küçük Öyküler) Peki ya siz, siz bir insanı nasıl tanırsınız arkadaşlar?
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir İnsanı Nasıl Tanırsınız? Alıntı:
Allah bana çok güçlü sezgiler vermiş.Bir insan hakkında içimde kötü hisler oluşursa bu hiç değişmez. Hani kötü elektrik derler ya işte bu bende hiç değişmiyor. İnsanların uzun süre rol yapmaları imkansız öyle bir an geliyor ki çuvallıyorlar. İşte o zaman gerçek yüzlerini siz de görmüş oluyorsunuz. Özü sözü dilinde olan insanlardan hiç zarar gelmez. İçten pazarlıklı insanlardan her zaman çekinirim. ''Sırtımı dönerim'' bu ifade çok doğru çünkü sezar da brütüse sırtını dönmüştü...
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! | |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 159 Rep: 15643 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir İnsanı Nasıl Tanırsınız? bir insanı tanımak çok zor hatta imkansız tamamıyla tanımak.nasıl bakarsan öyle görürsün başta.... ben gözlerine bakarım....ve dinlerimm |
| | |
| | #4 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir İnsanı Nasıl Tanırsınız? Alıntı:
Ben senin gözlerine bakmadım ama yine de iyi elektrik alıyorum:)
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! | |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 159 Rep: 15643 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir İnsanı Nasıl Tanırsınız? |
| | |
| | #6 |
| Banned Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Samsun Yaş: 23
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 7532 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir İnsanı Nasıl Tanırsınız? knouşmalarından davranışlarından hayatımda yer edinip edinmiyeceğine karar verebilirim ama asla tanıyamam hiçbi insan beni knouşarakta tnaıyamaz yada davranışlarımdanda tanıyamaz 24 yaşına gelmişim bu yaşa kadar ailem beni tanıyamadıysa kimse tanıyamaz |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |