FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Serbest Kürsü

Bir İnsanı Nasıl Tanırsınız?

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Bir İnsanı Nasıl Tanırsınız?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Antik çağda bir grup filozofa sormuşlar. '' Bir insanı nasıl tanırsınız?'' Karyalı ''Elini tutarım'' demiş. ''Koynuma alırım'' demiş Troyalı. Trakyalı ise '' Sırtımı dönerim'' demiş. (Alıntı: Trakyalı Filozoftan Küçük Öyküler) ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-06-2008, 12:04 AM   #1
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Biz Türküz Vatan bizim Bayrak bizim VATAN ve BAYRAK şereftir ******** ne bilsin!!!!

Blog Mesajları: 6
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
stat Bir İnsanı Nasıl Tanırsınız?

Antik çağda bir grup filozofa sormuşlar.

'' Bir insanı nasıl tanırsınız?''

Karyalı ''Elini tutarım'' demiş.

''Koynuma alırım'' demiş Troyalı.

Trakyalı ise '' Sırtımı dönerim'' demiş.

(Alıntı: Trakyalı Filozoftan Küçük Öyküler)

Peki ya siz, siz bir insanı nasıl tanırsınız arkadaşlar?

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 27-06-2008, 12:12 AM   #2
Aktif Uye

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkesçe sevilmek istiyorsanız, sıradan biri olmalısınız. O.W.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor
Cevap: Bir İnsanı Nasıl Tanırsınız?

Alıntı:
doğangüneş´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Antik çağda bir grup filozofa sormuşlar.

'' Bir insanı nasıl tanırsınız?''

Karyalı ''Elini tutarım'' demiş.

''Koynuma alırım'' demiş Troyalı.

Trakyalı ise '' Sırtımı dönerim'' demiş.

(Alıntı: Trakyalı Filozoftan Küçük Öyküler)

Peki ya siz, siz bir insanı nasıl tanırsınız arkadaşlar?

Allah bana çok güçlü sezgiler vermiş.Bir insan hakkında içimde kötü hisler oluşursa
bu hiç değişmez. Hani kötü elektrik derler ya işte bu bende hiç değişmiyor.
İnsanların uzun süre rol yapmaları imkansız öyle bir an geliyor ki çuvallıyorlar.
İşte o zaman gerçek yüzlerini siz de görmüş oluyorsunuz. Özü sözü dilinde olan
insanlardan hiç zarar gelmez. İçten pazarlıklı insanlardan her zaman çekinirim.
''Sırtımı dönerim'' bu ifade çok doğru çünkü sezar da brütüse sırtını dönmüştü...
Alt 27-06-2008, 12:46 AM   #3
Aktif Uye

carpediemcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İNADINA YAŞAMAKK...

carpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyor

bir insanı tanımak çok zor hatta imkansız tamamıyla tanımak.nasıl bakarsan öyle görürsün başta....
ben gözlerine bakarım....ve dinlerimm
carpediemcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 27-06-2008, 12:50 AM   #4
Aktif Uye

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkesçe sevilmek istiyorsanız, sıradan biri olmalısınız. O.W.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

Alıntı:
carpediemcan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bir insanı tanımak çok zor hatta imkansız tamamıyla tanımak.nasıl bakarsan öyle görürsün başta....
ben gözlerine bakarım....ve dinlerimm

Ben senin gözlerine bakmadım ama yine de iyi elektrik alıyorum:)
Alt 27-06-2008, 12:54 AM   #5
Aktif Uye

carpediemcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İNADINA YAŞAMAKK...

carpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyor

Alıntı:
SAHARAY´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben senin gözlerine bakmadım ama yine de iyi elektrik alıyorum:)
:)))tamam sen zaten öyle elektrik alıyosun hem ben 3lü prizimle geziyorum:)))
(güldürüm dedim saol canım)nasıl bakarsan öyle görürsün..
carpediemcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 30-06-2008, 02:23 PM   #6
Banned
SUPERMEYDAN

Blog Mesajları: 11
pusucukurt çok gurur duyuyorpusucukurt çok gurur duyuyorpusucukurt çok gurur duyuyorpusucukurt çok gurur duyuyorpusucukurt çok gurur duyuyorpusucukurt çok gurur duyuyorpusucukurt çok gurur duyuyorpusucukurt çok gurur duyuyorpusucukurt çok gurur duyuyorpusucukurt çok gurur duyuyorpusucukurt çok gurur duyuyor
pusucukurt - MSN üzeri Mesaj gönder

knouşmalarından davranışlarından hayatımda yer edinip edinmiyeceğine karar verebilirim ama asla tanıyamam

hiçbi insan beni knouşarakta tnaıyamaz yada davranışlarımdanda tanıyamaz 24 yaşına gelmişim bu yaşa kadar ailem beni tanıyamadıysa kimse tanıyamaz
pusucukurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil