![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Size nasıl hitap edilmesini istersiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Eminim herkesin hoşuna giden bir hitap şekli vardır. Peki siz hangi hitap şeklini beğeniyorsunuz? Size nasıl hitap edilmesini istersiniz?..."
| Anketimiz: Size nasıl hitap edilmesini istersiniz? | |||
| Canım | | 1 | 11,11% |
| Hayatım | | 0 | 0% |
| Güzelim | | 0 | 0% |
| Kardeşim | | 0 | 0% |
| İsmimle | | 4 | 44,44% |
| Diğer( Açıklayınız) | | 4 | 44,44% |
| Katılımcı sayısı: 9. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Size nasıl hitap edilmesini istersiniz? Eminim herkesin hoşuna giden bir hitap şekli vardır. Peki siz hangi hitap şeklini beğeniyorsunuz? Size nasıl hitap edilmesini istersiniz?
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Size nasıl hitap edilmesini istersiniz? İsmim ile hitap edilmesini hiç sevmem, adımı hiç sevmiyorum çünkü, Leyla desinler bana insanlar. Yakın arkadaşlarım canım desede olur, sevgilim olacak kişi, hayatım diyebilir, annem, babam, kızım desinler, kardeşimde abla desin, zaten bir kişiye herkes aynı şekilde hitap edemez:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Size nasıl hitap edilmesini istersiniz? Ben ismimi çok seviyorum o yüzden her zaman ismimle hitap edilsin isterim:)
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #4 | |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Size nasıl hitap edilmesini istersiniz? Alıntı:
__________________ ![]() | |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Size nasıl hitap edilmesini istersiniz? Bu soru genel bir soru...Mesela aileniz sevgiliniz falan diye de sorabilirdim. Ama onlar zaten belirgin olduğu için soruyu bu şekilde sordum. Tabi ki herkes aynı şekilde hitap edemez bu konuyu yorumla açıklayabilirsiniz. Bana genelde ismimle hitap ederler. Ben buna göre yorum yazdım...
| | |
| | #6 |
| Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 134 Rep: 13290 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Size nasıl hitap edilmesini istersiniz? ŞEFİM desinler bana ya da YEKİM...Zira alemde TEKİM |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Size nasıl hitap edilmesini istersiniz? Sadece yek desek olmaz mı?
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 134 Rep: 13290 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Size nasıl hitap edilmesini istersiniz? sadece tek YEK hımm olabilir,SAHARAY...ismini bilsem onla hitap etcem ama...İdare et işte... |
| | |
| | #9 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Size nasıl hitap edilmesini istersiniz? Alıntı:
Reel yada sanal farketmiyor Y.EK. Burda ismim SAHARAY olduğuna göre böyle hitap edebilirsin.
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! | |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 134 Rep: 13290 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Size nasıl hitap edilmesini istersiniz? Admin sağolsun,yavaş yavaş deşifre ediyor beni,yakında sanallıktan reelliğe terfi ettirirlerse hiç şaşırma Saharay |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |