![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Ben oyumu Anayasa Mahkemesine Vermedim" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: RABİA ´isimli üyeden Alıntı Kalp gözü kapalı olanların vicdanları da kördür. Onlar ezilmişleri,masumları,mahszunları,görmezler ve anlamazlar. Onlar için sadece beyaz adamın özgürlüğü vardır.Beyaz adamın yaşama hakkı vardır. Kemalata medar bazı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 159 Rep: 15709 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben oyumu Anayasa Mahkemesine Vermedim Alıntı:
O zaman ... Sümmel cahimme sallu... İfadei kuraniye lazım ve vuku-u elzem olur......... | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Ben oyumu Anayasa Mahkemesine Vermedim Al sana Koca Türkiye, Neyine yetmez! Başkaları uğraşsın ekonomiyle,Ab'la,GAP'la, ve bilumum emek isteyen işlerle Hem kimin umurunda Ab olmuş ,olmamış! Zaten Hıristiyan Kulübü değil mi? Dün karşı çıkanlar mürteci idi,şimdi "hadi gidelim"diyenler, yani ileri gitsen suç,arkada kalsan suç, Ortayı ise "köpeğini kaşıyan adamlar"işgal etmiş!
__________________ Hayat Bir Çatışma Vetiresi,Mavera ve Hicran.. |
| | |
| | #13 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben oyumu Anayasa Mahkemesine Vermedim Kimse oyunu Anayasa mahkemesine vermedi. Yasalara aykırı bir şey varsa savcılar kendilerine verilen görevi yerine getirmek zorundalar.Çünkü yasalar bu hakkı onlara vermiş. Yesinler sömürsünler, ses çıkarmayalım çünkü oy verdik. Her şeyi peşkeş çeksinler ses çıkarmayalım çünkü çoğunluk onlara oy verdi onlar ne derse o olur.Yasalar onlara dokunmasın çünkü oy verdiler yasada neymiş dokunmayın onlara ne isterlerse yapsınlar. Kanunlar ve yasalar her insana aynı uygulanır. Dini bütünüz diyenler ayrıcalıklı değillerdir. Ben oyumu kime verirsem vereyim yasalara aykırı bir şey varsa yakalarına yapışsınlar. Hangi mahkeme olursa olsun farketmez yapılanların hesabını sorsun...
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES Konu SAHARAY tarafından (23-06-2008 Saat 06:57 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #14 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Ben oyumu Anayasa Mahkemesine Vermedim Alıntı:
Yasayı yargıç gece yatarken düşünüyor sabah kalkınca da uyguluyor. Yasayı koy ve uygula. Kime göre... Kendimize göre. Hangi yasa Baş örtüsü ile üniversiteye girmeyi yasaklıyor??? Yargıç arkadaşımın gece kafasına koyduğu yasa. Peki Allah Aşkına Saharay bir defa da acaba yasalarda yanlış birşeyler var mı acaba diye düşündün mü? Bir de denesene bu şekilde düşünmeyi???
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
| | #15 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben oyumu Anayasa Mahkemesine Vermedim Alıntı:
Ah ben neler düşünüyorum sen bir bilsen...Karizma bazı şeyler benim düşüncelerimle yürümüyor. Yasalarda yanlışlıklar varsa düzeltsinler. Ben mi yönetiyorum bu ülkeyi? Ayrıca meclis iç tüzüğünde o dediğin sayıyla ilgili bir madde varmış zaten. Ama çoğu vekil bilmiyormuş. Ben vekil olsam bütün içtüzüğü ezberlerdim, onlarda araştırıp ezberleselerdi.Öyle indir elini, kaldır elini vekili olmasalardı. Sorduğun soruyla ilgili gerekli bilgiyi ekte verdim.
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |