![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Hoşça Kal" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sana "kalacağım "demiştim ya, Yapamadım, Sözümü tutamadım! Beni bağışla, Sen,yüreğindeki güzelliklerle kirlenen dünyamızı arındırmaya devam et! Rabbim yardımcın olsun Hakkını helal et! Küfre verilen mühlet elbet bir gün dolacak, Zulmün ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | Hoşça Kal Sana "kalacağım "demiştim ya, Yapamadım, Sözümü tutamadım! Beni bağışla, Sen,yüreğindeki güzelliklerle kirlenen dünyamızı arındırmaya devam et! Rabbim yardımcın olsun Hakkını helal et! Küfre verilen mühlet elbet bir gün dolacak, Zulmün ektiği fitne,pörsüyecek,solacak, İstemese de zalim,istemese de münkir, İstikbal Hep İslamın,Hep İslamın olacak!
__________________ Hayat Bir Çatışma Vetiresi,Mavera ve Hicran.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 396 Rep: 39325 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşça Kal Alıntı:
Gidersen,aklımda ''mücadelesini tamamlayamamış'' biri olarak kalacaksın.Kalırsan,''Rabb'im yardımcız olacak...Kal...Kalmanı istiyorum.
__________________ CANIN CENNETE ADAMIM ! | |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Hoşça Kal Hani diyordu ya şair: "Bir yanım ayrılığa,bir yanım hayata dönük" İşte öyle,öylesine, Farklı zamanlarda,farklı platformlarda görüşmek ümidi ile, Fi Emanillah!
__________________ Hayat Bir Çatışma Vetiresi,Mavera ve Hicran.. |
| | |
| | |