FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin 2008 öss yerleştirme sonuçları reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Serbest Kürsü

Ruhsuz Sanat

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Ruhsuz Sanat" başlıklı konu görüntüleniyor, "Gönderen: Ahmet Nuray 18 Haziran 2008 Çarşamba RUHSUZ SANAT ,Sanat anlayışı geniş bir açıdan irdelenmelidir.Yukarda gördüğümüz vahşet tablosuna maalesef SANAT diyorlar.Ben kırk yıllık sanatçı ve sanat eleştirmeni olarak bu tarz ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-06-2008, 09:01 PM   #1
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

ahmetnuray bilinen bir isimahmetnuray bilinen bir isimahmetnuray bilinen bir isimahmetnuray bilinen bir isimahmetnuray bilinen bir isimahmetnuray bilinen bir isim
Ruhsuz Sanat

Gönderen: Ahmet Nuray
18 Haziran 2008 Çarşamba
RUHSUZ SANAT ,Sanat anlayışı geniş bir açıdan irdelenmelidir.Yukarda gördüğümüz vahşet tablosuna maalesef SANAT diyorlar.Ben kırk yıllık sanatçı ve sanat eleştirmeni olarak bu tarz sanata RUHSUZ SANAT adını yakıştırıyorum.Bu tür sergiler gittikçe sıklaşacak.insan oğlunun maddeselleşme arzuları arttıkça,özünden uzaklaştıkça reklam olmak,meşhur olmak için gündemde kalmak uğruna her şey yapacaktır.Neyse..Bu tip sanatçılar ülkemizde yoktur diyelim.Saygılarımla. Kuantum Düşünce Grubu Kurucusu, Başkanı: Ahmet Nuray AHMET NURAY
ahmetnuray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 18-06-2008, 09:37 PM   #2
Uye

anarshe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dostum! kadinlara inanma...

anarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyor
Cevap: Ruhsuz Sanat

figuratif heykellerdeki yalan dunya heykelini takdirle bakdigimi soylemek isterim ki ,sayin ahmet nuray beyfendi beyninizdeki guzel dusunceleri ve ruhunuzun derin kisiligine saygi duyuyorum...sizinde dediginiz gibi yolumuza yon ararken kandirilmasaydik :dunya yi cennete cevirebilirdik....ben bunun devamini kendimce tamamlamak istersem affiniza siginarak....yolumuza yon ararken kandirilmasaydik adi hayat olan bu evrende beyin gucumuzu birlestirip bizler cogul olarak cok seyler basarabilirdik,kaldi ki fesat tavirlariniz bu dunyada kendimize kendi dusuncelerimizde saygida kusur edip bilgilerimizi kusturdunuz ve sizler bizi kendimiz gibi iyi niyetli ve basarabilen tek bi sahis olarak goremediginiz surece dunyayi cennete donusturemeyecegiz.....biseyleri basarabilmek ve biseyler ogretebilmek adina yaptiginiz sanata saygi duyuyor ve saygilarimi sunuyorum efendim...
Alt 07-07-2008, 12:40 PM   #3
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

ahmetnuray bilinen bir isimahmetnuray bilinen bir isimahmetnuray bilinen bir isimahmetnuray bilinen bir isimahmetnuray bilinen bir isimahmetnuray bilinen bir isim
stat Cevap: Ruhsuz Sanat

RUHSUZ SANAT
(Eklenme tarihi:19.06.2008)
18 Haziran 2008 Çarşamba
RUHSUZ SANAT ,Sanat anlayışı geniş bir açıdan irdelenmelidir.Yukarda gördüğümüz vahşet tablosuna maalesef SANAT diyorlar.Ben kırk yıllık sanatçı ve sanat eleştirmeni olarak bu tarz sanata RUHSUZ SANAT adını yakıştırıyorum.Bu tür sergiler gittikçe sıklaşacak.insan oğlunun maddeselleşme arzuları arttıkça,özünden uzaklaştıkça reklam olmak,meşhur olmak için gündemde kalmak uğruna her şey yapacaktır.Neyse..Bu tip sanatçılar ülkemizde yoktur diyelim.Saygılarımla. Kuantum Düşünce Grubu Kurucusu, Başkanı: Ahmet Nuray AHMET NURAY

Yukarıda yazmış olduğum makale 100 den fazla internet ve medya organlarında yayınlandı.Yazıya yapılan yorumların yüzde doksan dokuzu,makalenin özünde gizli olan temeni niteliğindeki düşüncemi destekler niteliğinde olması sevindirici bir netice olarak algılıyorum.Tekrar ediyorum.Bizim yaşadığımız coğrafyada kişilerin yüzde doksan dokuzu bu tür sanata anlayış gösteremiyorsa,sadece yüzde birinin varlığından memnunluk duyarım.Makalede değindiğim gibi .-Neyse..Bu tip sanatçılar ülkemizde yoktur diyelim.Ve destekleyicilerin oranı yüzde bir olsun.Çeşitliliktir.Diyelim.Demokrasidir.Diyelim.S aygılarımla.Kuantum Düşünce Grubu Kurucusu, Başkanı: Ahmet Nuray ..- "Doğruları yanlışlardan ayırmak;Zeki insanların işidir." Kuantum Düşünce Grubu Kurucusu,Başkanı: Ahmet Nuray (01.07.2008)
ahmetnuray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Etiketler
biracidan, genis, irdelenmelidir, sanatanlayisi

Seçenekler
Stil