![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Sizce En İyi Komedyen Kim?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Evet arkadaşlar sizce en iyi komedyen kim buyrun beraber anketleyelim..."
| Anketimiz: Sizce En İyi Komedyen Kim? | |||
| Beyazıt Öztürk | | 17 | 44,74% |
| Şahan Gökbakar | | 6 | 15,79% |
| Cem Yılmaz | | 19 | 50,00% |
| Ata Demirer | | 11 | 28,95% |
| Okan Bayülgen | | 3 | 7,89% |
| Levent Kırca | | 5 | 13,16% |
| Yılmaz Erdoğan | | 5 | 13,16% |
| Diğer (belirtiniz) | | 1 | 2,63% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 38. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 271 Rep: 26708 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sizce En İyi Komedyen Kim? Evet arkadaşlar sizce en iyi komedyen kim buyrun beraber anketleyelim
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 168 Rep: 16598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce En İyi Komedyen Kim? hemen hepsi kendi dalinda guzel, duzgun olarak bakarsak beyazit ozturk, daha revacta ,sanatcilarin insanlara normal hayatta da ornek olmasi gerekir. ama benim favorim. Devekusu Kabare olacaktir. Devekusu Kabare , Bugunku turkiye 10 sene onceki 20 sene onceki 30 sene oncekini ,daha oncekini de icerir. 20- 25 yil once bugunku turkiyenin durumunu , ekonomisini siyasetci ve politikacilarini aciklayacak bundan sonraki donemler de gecerli olacak bir komedi daha pek gelmemistir. Zeki ALASYA ve Metin AKPINAR benim gozumde buyuk ustadir. gazete okumaya gerek yok. 1980 yillarin bu Tiyatrolara bakin her zaman ayni seyler degismez. Turk insaninin ustun kabiliyetlerini de gorursunuz. Her tiyatro kasedini tekrar baktiginizda farkli yonler goreceksiniz. Bu komedyenlerin kabiliyetleri cok buyuktur. ve bircok sanatci o kadrodan cikmistir. Mujdat gezen de, Sener sen in de agltarak gulduren yapilari Turk insaninin her iki duyguyu yasamsini saglar. simdiki Komedyenler daha cokcasina Talk show ustune kurulu. bu da farkli bir yontemdir. Cem yilmaz da bu isi iyi yapiyor. Ayrim yapmak zor. Hepsi kendi capinda iyiler |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 155 Rep: 15255 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce En İyi Komedyen Kim? Cem yılmaz efendim.. |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 29 Rep: 2831 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce En İyi Komedyen Kim? Tabiki Beyazıt ÖZTÜRK tam bi laf cambazı
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 13 ![]() | Cevap: Sizce En İyi Komedyen Kim? diğer şık - çamağacıosman. vatana millete foruma hayırlı olmasını dilerim, rakip tanımaz osman. hem de bedava komedyen... |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Sizce En İyi Komedyen Kim? beyazıt öztürk her yönüyle çok iyi biri mizah anlayışı da mükemmel
__________________ "Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Olursan Bu Vatana Batmayacaktır!" M.Akif |
| | |
| | #7 |
| Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 118 Rep: 11633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce En İyi Komedyen Kim? Şimdi Beyazıt ÖZTÜRK ve Okan BAYÜLGEN komedyen midirler,yoksa standup programcısı mı?Şahan'da bu familyadan dı ama Recep İvedik gibi küfürlerin sıralandığı komedi filmiyle komedyenliğe terfi etmiş oldu.Binaenaleyh komedyen aleminde ki şu an için tek büyüğün CEM YILMAZ olduğuna anketteki diğer adayların inandığı gibi ben de inanıyor bu vesileylee oyumuu CEM YILMAZ'a veriyoruum |
| | |
| | #8 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 291 Rep: 28332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce En İyi Komedyen Kim? Belden aşağı argo kelimeler kullanıp insanları güldürenleri komedyen olarak kabul etmiyorum Benim kriterlerime göre komedyen olarak kabul ettiğim taklit yeteneğide olan ,ustteki ankette bulunan tek kişi Ata Demirer dir.
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6841 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce En İyi Komedyen Kim? Arkadaşlar şıklarda FATİH TERİM yok..Bence mimikleri yeter..Birşey söylemesine gerek yok..Bu akşam 9''45'de ATV de programı var tavsiyem kaçırmayın...95 dakika program süresi... |
| | |
| | #10 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: eskişehir Yaş: 51
Cinsiyet: Rep Gücü: 34 Rep: 3358 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce En İyi Komedyen Kim? bence eniyi komedyen levent kırca derim beyazıda severim ama o sadece konuşmalar arasında yaptığı espirilerle bizleri güldürüyor levent kırca öyle değil konuşma arasında bir espiri yapsa önce gülersin sonra düşünürsün muhakkak bir mesaj vardır içinde kısacası önce güldürür sonra düşündürür. sonracıma okan bayülgen ona komedyen demek çok geride derim hiçbir hareketi konuşması tavırları komedyen tipi yok yılmaz erdoğan levent kırca ile aynı oda güldürürken düşündüren bir yapıya sahip . Konu süvari tarafından (15-06-2008 Saat 08:30 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |