FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Serbest Kürsü

Yaşa Gitsin Dediler,Yaşadım Gitmiyor..

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Yaşa Gitsin Dediler,Yaşadım Gitmiyor.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Gölgelerine saklanan birer hayalet sanki insanlar... Çelik alaşımlı plastik bedenleri yedek parça garantisiyle hiçbir namussuz geceyi yarı yolda bırakmıyor. ‘Boğuluruz’ korkusundan denizi bile hayal edemeseler de, dümen köşkünde hep onlar ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-06-2008, 02:21 AM   #1
SUPER MODERATOR

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Olması gerekenler yanımda..Olması gerekipte yanımda olmayanlar kimin umurunda..

Blog Mesajları: 7
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
stat Yaşa Gitsin Dediler,Yaşadım Gitmiyor..

Gölgelerine saklanan birer hayalet sanki insanlar... Çelik alaşımlı plastik bedenleri yedek parça garantisiyle hiçbir namussuz geceyi yarı yolda bırakmıyor. ‘Boğuluruz’ korkusundan denizi bile hayal edemeseler de, dümen köşkünde hep onlar eğleşiyor. bir-iki bakışa ters takla atan yürek cambazları, köşebaşlarında aç rezervuar köpekleri gibi dövüşüyor.

Gösteriler ucuzladıkça, biletler eşantiyon yerine, kalleşlik listeye ilk sıradan girip kapalı gişe oynuyor. Tehlikeli ilişkilerde dublör tutmayı kendimize yediremediğimizden, malulen emekli ediliyoruz düşlerimizden.. tazminatsız, amortisiz...

İlkel sanrılar derinlemesine parselledi, mızrakların ucunda aşkın kelleleriyle yürüyor onun bunun kafatası avcıları! Metroseksüel Indiana Jones’lar sarmış dört yanımızı, bâkir duygular zührevi hastalık muamelesi görüyor tutku koridorlarında. Bağımsızlığı tanınmayan demirperde bir ülkenin pahalı başkenti insanlık...

Tam da İpek Yolu’nun ticaret beşiğini sallayan bu kent, kalabalık yalnızlıklarıyla meşhurdur ve geçimini ihanetle sağlar kendilerine dokunmayan yılanı koyunlarında besleyen halkı. -ki aynı ihanet, metresidir aşkın tatminsiz ihtiras akşamları! erken çöken yaşlılık... prematüre aşklar

... antifriz katılmış kanlar...

...astigmat göz dizimleri

...suretsiz söz düşümleri

...ketum kalp atışları

... raf ömrü dolmuş anılar

... turşusu kurulmuş acılar

... stepne dostluklar

... anestezik vücutlar

... kendini kanıksayan kimlikler

... sorumsuz yükümlülükler

... penaltı kokan insanlık soneleri...

... Nicedir yaşamak, sağdan-sola, yukarıdan aşağı sözlüye kaldırıyor deneyimlerimi. Son zamanlarda hayat korkutuyor, beslemiyor, solumuyor beni...

Zararın neresinden döneriz, kârımız kaç karın doyurur bilmiyorum; yine de “kendinize gelin!”, diye bağırmak istiyorum gözlerim ağlama moru, dudaklarım kupkuru..

oysa adı yalnız halk öykülerinde geçen “kendiniz” neresi, hiç kimse hatırlamıyor! "Hey, yürek ressamı! Senin hayata çizdiğin platonik resimler ancak entellektüel geometriden sınıf geçer. Sen biraz yazı saçmala istersen... Boşver, insanlığı sen mi restore edeceksin? Üzümünü sorma, yaşa gitsin!" dediler.

alıntıdır

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 10-06-2008, 02:33 AM   #2
Uye

anarshe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dostum! kadinlara inanma...

anarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyor
Cevap: Yaşa Gitsin Dediler,Yaşadım Gitmiyor..

bu yaziyi daha oncede bi yerde okumustum zira hatirlayamiyorum..yahu bu nasil bir yazidir okurken icimdeki butun kan damarlarimi harekete geciren rica etsem sizden sayin dogangunes bu yaziyi yazan yazar yada kisi kimdir ogrenmezsem catlayacagim ben...oku oku don basa oku bu nasil guzel biseydir zira okudugum en guzel yazi ve eklentin icin gercekten mutluyum..sagol. ..emegine,yuregine,kalbinin guzelligine,yardinseverligine,anne olmana guzelligine...saygilar saygilar saygilar...
Alt 10-06-2008, 02:44 AM   #3
SUPER MODERATOR

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Olması gerekenler yanımda..Olması gerekipte yanımda olmayanlar kimin umurunda..

Blog Mesajları: 7
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
Cevap: Yaşa Gitsin Dediler,Yaşadım Gitmiyor..

Alıntı:
anarshe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu yaziyi daha oncede bi yerde okumustum zira hatirlayamiyorum..yahu bu nasil bir yazidir okurken icimdeki butun kan damarlarimi harekete geciren rica etsem sizden sayin dogangunes bu yaziyi yazan yazar yada kisi kimdir ogrenmezsem catlayacagim ben...oku oku don basa oku bu nasil guzel biseydir zira okudugum en guzel yazi ve eklentin icin gercekten mutluyum..sagol. ..emegine,yuregine,kalbinin guzelligine,yardinseverligine,anne olmana guzelligine...saygilar saygilar saygilar...
Maalesef canım arattırdım ama çıkan heryerde alıntı yazıyor.Kim yazdıysa hakikaten çok güzel çok içten yazmış.Okuyup o güzel yorumunu kattığın için ben teşekkür ederim.

Alıntı:
Sen var ya sen, nerden bulursun bunları bılmem kı.
Sanada abicim çok teşekkür ederim.

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil