![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Islamiyet'e Hakaret Eden Chp'liler Listesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: SAHARAY ´isimli üyeden Alıntı Yazdıklarım sadece sizin yorumunuza değildi ki! Genel olarak yorum yapmıştım. Hayır ben insanlar hakkında yargıya varma hakkını kendimde görmüyorum. Ben Allah'tan korkmaktan çok yaradanımı seviyorum. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Islamiyet'e Hakaret Eden Chp'liler Listesi Alıntı:
ALLAH tan Korkmak mı , ALLAH ı Sevmek mi..? Her İkisi de... Korku ve Sevgi Birarada Olurmu..? Olur. Birbirinden Ayrı Düşünülemez... Şimdi Açıklamasını Sunuyorum ; ALLAH ı sevmek Neden ; O bizi YARATTI ; O Bizi, Hiç Olmak , Yok Olmak karanlığına terketmek yerine, Var Olmak Işığını Sundu. O bizi CANLI olarak yarattı ; O Bizi, Taş olmak , Toprak olmak , Madde olmak yerine , Canlı olmak şerefini, ve Hayat Sahibi olabilmeyi sundu. O bizi Şuur lu olarak yarattı, O bizi, bir Deniz Yosunu, Bir Kültür Mantarı olmak yerine, Şuur Sahibi Olan bir canlı sureti ile Kıymet verdi. O bizi İNSAN olarak yarattı ; O Bizi, akıl sahibi olabilen, bir mucizevi Bal Arısı, Bir muhteşem Kartal olmak yerine, Eşrefi Mahlukat olmak onuru ile Şereflendirdi. Sadece ve Yalnızca, Bunlar dahi O nu sevmemiz için yeterlidir. İnsan olarak Dünyaya geldiğimiz de dahi bu Sevgi ile yoğrulmuş olarak gönderiliyoruz. Şimdi, ALLAH tan Korkmak Neden ; işte tam olarak, Şu Yüzden ; ALLAH tan Korkmak ; O nun bu Dünya da bizim başımıza Felaket ler yağdıracağı için değil, ALLAH tan Korkmak ; O nun Kabir de bizi Sorgu Melekleri ile azap yaşatacağı için değil, ALLAH tan Korkmak ; O nun Cehennem de bizi acımadan Yakacağı için değil, Ya ne için, Hem Dünya da , Hem Kabir de , Hem Ahiret te , O nun SEVGİSİNİ KAYBETMEK ten Korktuğumuz için ; O nun MUHABBETİ nden MAHRUM olmaktan Korktuğumuz için ; O nun RIZA sı DIŞINDA kalmaktan ; Biz den Razı Olmayacağı endişesinden Korktuğumuz için ; O na duyduğumuz SEVGİ öyle büyüktür ki ; O SEVGİ yi YİTİRMEK düşüncesi bile bizi KORKUTUR. ALLAH bizleri SEVGİSİ ve RIZASI dışında kalmaktan , Esirgesin. ALLAH ; Bizim kalbimizden SEVGİ sini hiç eksiltmesin, O ise Zaten ; Bizi hiç UNUTMAZ , ve hep SEVER... | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 878 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Islamiyet'e Hakaret Eden Chp'liler Listesi Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |