![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Hiç Beddua Ettiniz mi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "izliyorum efendim ozellikle alt yazili ...:P ne beddua ne ah etmedim zira almis olabilirim ben bi kadinim..:) ama bakiniz eski dostdan dusman olmaz mis mis...:) yine saygilarin hepsi benden......."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 72 Rep: 7114 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hiç Beddua Ettiniz mi? izliyorum efendim ozellikle alt yazili ...:P ne beddua ne ah etmedim zira almis olabilirim ben bi kadinim..:) ama bakiniz eski dostdan dusman olmaz mis mis...:) yine saygilarin hepsi benden....
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18940 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hiç Beddua Ettiniz mi? Sözüm ortaya, benim açtığım ciddi konularda geyik yapılmasını istemiyorum. Ciddi konuları geyik yaparak yorumlamak isteyenler,kendileri konu açıp orda yorum yazabilirler. Bu forumda yeterince geyik muhabbeti yapılacak konu var diye düşünüyorum. Bu yazdıklarımı isteyen kişiler üzerine alınabilirler. Benden de herkese saygılar!
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #23 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 72 Rep: 7114 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hiç Beddua Ettiniz mi? ben alinabilirim bayan...ilk okul musameresinde azarlanan cocuk gibi hissettim kendimi...:P
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |