![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Hiç Beddua Ettiniz mi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: RABİA ´isimli üyeden Alıntı Ölüm anında edilen tövbelerin kabul edilmeyeceği bilinmemektedir.Yine de takdir ALLAH'ındır. Ama ALLAH ile alay olmaz. Cahiliye döneminde kız çocuklarının diri diri toprağa gömüldüğü zamanda, Ömer’in ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hiç Beddua Ettiniz mi? Alıntı:
Cahiliye döneminde kız çocuklarının diri diri toprağa gömüldüğü zamanda, Ömer’in de bir kızı vardır. Kızlarını herkesten saklayarak, gizli gizli büyütür. Sonunda kızın varlığı ortaya çıkar ve Ömer, toplumun kınamasından kurtulmak için kızını toprağa diri diri gömer. Hz. Peygamberi öldürmeye giderken, yolda karşılaştığı hadiseler neticesinde Müslüman olur. Halifeliği müddetince hem şahsi hayatı hem de uygulamaları ile adaletin timsali olur. Ömer’in hayatının her anında, diri diri gömdüğü kızının acısı içinden çıkmaz. Onu bir türlü unutamaz. Alıntı:
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | ||
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hiç Beddua Ettiniz mi? Ne kadar güzel,umarım sabır taşın çatlamaz da hiç kimseye beddua ve ah etmezsin sgor...
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES |
| | |
| | #13 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Hiç Beddua Ettiniz mi? SAHARAY Teşekkür ederim. Ablacım.. Sabır küpüyüm desem yeridir.. Sabırlı olmayıda Hayattan aldığım büyük bir ders sonuçu öğrendim inş. her zaman böyle olurum.. Sizinde dediğiniz gibi inş. beddua etmem..
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| | #14 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Hiç Beddua Ettiniz mi? Bende ALLAH'a havale ediyorum.
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| | #15 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hiç Beddua Ettiniz mi? Alıntı:
Sgor sabır konusunda taşları çatlatacak kadar sabırlıyımdır. Ama haksızlıklar bazen beni isyan ettiriyor. Ben de Allah'a havale ediyorum.Ama bir şekilde acısı çıkıyor.
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | |
| | |
| | #16 | |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Hiç Beddua Ettiniz mi? Alıntı:
Evet katılıyorum.. mutlak öyle yada böyle acısı çıkıyor..
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki | |
| | |
| | #17 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hiç Beddua Ettiniz mi? gonderin , gonderin havale makbuzlari adresinize gelince kendim ettim kendim buldum demeyin ha...:)...(kimse yanlis anlamasin gulmek icindi)...saygilarin hepsi benden...:)
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #18 | |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Hiç Beddua Ettiniz mi? Alıntı:
![]() ![]() ![]() Faturasıda senin adına kesilecek.
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki | |
| | |
| | #19 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hiç Beddua Ettiniz mi? izliyorum efendim ozellikle alt yazili ...:P ne beddua ne ah etmedim zira almis olabilirim ben bi kadinim..:) ama bakiniz eski dostdan dusman olmaz mis mis...:) yine saygilarin hepsi benden....
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hiç Beddua Ettiniz mi? Sözüm ortaya, benim açtığım ciddi konularda geyik yapılmasını istemiyorum. Ciddi konuları geyik yaparak yorumlamak isteyenler,kendileri konu açıp orda yorum yazabilirler. Bu forumda yeterince geyik muhabbeti yapılacak konu var diye düşünüyorum. Bu yazdıklarımı isteyen kişiler üzerine alınabilirler. Benden de herkese saygılar!
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |