![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Babacan'a Yapılanlar Ne Kadar Ahlaki?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: SAHARAY ´isimli üyeden Alıntı Keşke bunları söylerken sayın Babacan şunu da ekleseydi. Bizim ülkemizde bazı ilçeler bazı kişiler tarafından zaptedilmiştir. Örneğin İstanbul'un Fatih ilçesi. Bu ilçede Mahmut Efendi diye ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Babacan'a Yapılanlar Ne Kadar Ahlaki? Alıntı:
Korkmayın zaptedilmemiş.Orada kensi inançlarına uygun yaşamaya çalışan insanlar biraradadır sadece. Onlara kimsenin dokunmadığını mı sanıyorsunuz. Şöyle medyayay bir bakın, Objektifleri,kameraları nerelerde zulallanmış? Vatan,Milliyet,Hürriyet,Vumhuriyet Gazetelerinin haberlerine bakın. Ki bunlar sıradan vatandaşlardır. Tahkir için söylemiyorum. Ya üniversiteye gitmek isteyen hanım kardeşime yapılan zulüm, Ben Cuma namazına özgürce gidemiyorum mesela, Yahudisi Kippayı takar ama,sokkata Müslüman takke takınca "mürteci"sayılır. Özgürlüğü devlet hayatının dışında görenlerin örnekleri de dışarıdan. ya içerdekiler, Ne kadar özgür. Bir öğretmen özgür müdür,bir memur,bir polis,bir asker! Yaş kararıyla atılanların suçları ney mesela! Merve Kavakçıyı Meclisten Kovanlar Yunanlı mıydı? Ya da bunlar uzayda mı yaşandı? Son AYM kararını nereye koyalım: Yutalım mı, Gözlerimizi mi kapatalım?
__________________ Hayat Bir Çatışma Vetiresi,Mavera ve Hicran.. | |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Etiketler |
| ozgurluk sorunu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |