![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Youtube'den ses dosyası indirmenin en kolay yolu" başlıklı konu görüntüleniyor, "Aşağıdaki linke tıkladığınızda youtube'den istediğiniz dizi,sinema müziklerini yada ses dosyalarını mp3 şarkıları kolayca indirebilirsiniz. Hadi bakalım kolay gelsin.:) ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Fazla uzağa gitmeyin aynı islemi ve daha fazlasını BURAYA TIKLAYIP da ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aşağıdaki linke tıkladığınızda youtube'den istediğiniz dizi,sinema müziklerini yada ses dosyalarını mp3 şarkıları kolayca indirebilirsiniz. Hadi bakalım kolay gelsin.:) ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Fazla uzağa gitmeyin aynı islemi ve daha fazlasını BURAYA TIKLAYIP da yapabilirsiniz (admin)
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! Konu SAHARAY tarafından (26-05-2008 Saat 05:09 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Youtube'den ses dosyası indirmenin en kolay yolu Verdiğiniz linki inceledim,benim verdiğim linkten daha güzelmiş. Tşk
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |